Επίσημη ανακοίνωση: “Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι δύο συνδυασμοί Ενωτική Κίνηση και Αντάμα θα πορευτούν μαζί”

10 Απριλίου 2019
11:06

Αγαπητοί συμπολίτες,

Δημότες του Δήμου Σερβίων,

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ανυπαρξία διοίκησης την τελευταία 5ετία στο Δήμο μας, οδηγεί τον τόπο σε τραγικά αποτελέσματα.

Από την οικονομική κατάσταση, μέχρι τη διαχείριση της καθημερινότητας και από τη λειτουργία των δομών έως το σχεδιασμό για το μέλλον της περιοχής μας, γεγονότα και καταστάσεις αποδεικνύουν πως η παρούσα δημοτική αρχή έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς.

Αυτή είναι η κοινή μας διαπίστωση.

Υποχρέωσή μας όμως είναι να μην μείνουμε σε αυτή τη διαπίστωση, να μην επιλέξουμε τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας, αλλά να αναλάβουμε δράση ώστε τα Σέρβια και τα χωριά μας, να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Μακριά από κόμματα, σημαίες, ιδεοληψίες, προσωπικές διαφορές και επιλογές.

Αφήνοντας στην άκρη αυτά που μας κράτησαν «απέναντι» και στηριζόμενοι σε όσα διαχρονικά μας ένωσαν.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, γίναμε αποδέκτες απόψεων ευρείας αποδοχής.

Απόψεων για κοινή συμπόρευση, συνένωση των δυνάμεων, σύνθεσης ιδεών και μπολιάσματος των οραμάτων μας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Οι συνδυασμοί «Ενωτική Κίνηση» και «Αντάμα», έχοντας επιλέξει το δρόμο της ευθύνης και όχι της στείρας αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία πέντε χρόνια, κατέθεσαν ουκ ολίγες φορές κοινές προτάσεις για μείζονα ζητήματα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, προκειμένου να βγει ο δήμος μας από το αδιέξοδο, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας.

Σήμερα, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, κρίνουμε πως το αύριο της περιοχής χρειάζεται ενότητα και συμπόρευση και αποφασίζουμε την από κοινού κάθοδο στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου.

Οι συνδυασμοί μας, έχοντας καταγράψει την πορεία τους, έχοντας κριθεί από τους συμπολίτες μας, αλλά πάνω απ’ όλα αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης για την επόμενη μέρα, σταματάνε την αυτόνομη λειτουργία τους, ώστε να δημιουργηθεί αυτό που οι συμπολίτες μας ως εντολή μας έδωσαν.

Μια «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» η οποία αποτελείται από αναγνωρισμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας, επιτυχημένα στα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά δρώμενα της περιοχής, καταξιωμένοι επαγγελματίες και φυσικά με διαρκή παρουσία στην αυτοδιοίκηση. Με ικανότητες, εμπειρία και γνώση για να αναλάβουν την διοίκηση του δήμου και να τον βγάλουν από το σημερινό αδιέξοδο.

Ανάμεσά τους νέοι άνθρωποι, συμπολίτες μας οι οποίοι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια και θα θέσουν για πρώτη φορά τον εαυτό τους στην κρίση όλων σας.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι δύο συνδυασμοί Ενωτική Κίνηση και Αντάμα θα πορευτούν μαζί, έχοντας σαν μεγάλο στόχο η Δημοτική Συνεργασία να κάνει πράξη όσα οφείλουμε να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας

9 σχόλια

  • Αν κρίνουμε την συνεργασία σας στην πενταετή θητεία σας, μόνο θετική δεν ήταν.
    Τότε τι δεν σας ένωναν τα προβλήματα του Δήμου;
    Δεν σας ενδιέφερε η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου;
    Ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, συνεργασία συμφερόντων κάνατε και δεν θα αργήσει να την δούμε.
    Ο ένας φοβήθηκε μήπως και πατώσει και ο άλλος δεν μπόρεσε να κάνει φηφοδέλτιο

    • Εμείς οι πολίτες των Σερβίων που συμμετέχουμε στα δημοτικά συμβούλια γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα τρία τελευταία χρόνια συνεργάστηκαν πολύ καλά και είχαν σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημες θέσεις.
      Είναι όμως γεγονός ότι μόνο οι δύο αυτοί συνδυασμοί έχουν έμπειρους ανθρώπους που μπορούν να βγάλουν το δήμο από το σημερινό χάλι.

  • Δηλαδη για να καταλαβω , μεσα σε μια πενταετία , ο Κοσμπατόπουλος, εφτασε τον δημο εδω που έφτασε ενω πριν απο αυτον ολα κυλούσανε ρολόι και δουλέυανε κανονικα…
    Και αφού είδατε ότι δεν μπορείτε να συγκροτήσετε συνδυασμό μόνοι σας και δεν ” τραβάτε”….είπατε να ενώσετε τις δυνάμεις σας…

    • Ώρα είναι να τους καταλογίσετε ευθύνη για το σημερινό χάλι του δήμου. Αντιπολίτευση είναι και οι δυο όχι συμπολίτευση.
      Την διοίκηση την ασκεί η πλειοψηφία.
      Απ’ ότι οι ίδιοι λένε ο πονοκέφαλος τους είναι ότι έχουν υπερπληθώρα υποψηφίων (32 ο Κωνσταντόπουλος και 20 ο Λιάκος) και δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιους θα βγάλουν.

  • Συγχαρητήρια στους δύο συνδυασμούς !!!
    Χρήστο, δέσου και εσύ στο άρμα για να λειτουργήσει ο Δήμος μας !

  • Όσοι έτυχε να είμαστε στα Δημοτικά Συμβούλια, γνωρίζουμε ποια ήταν η στάση τους, αλλά και οι θέσεις τους. Μόνο αρνητική δεν ήταν, αλλά εποικοδομητική! Για αυτό και είμαστε δίπλα σας, σε αυτό τον αγώνα! Καλή επιτυχία και με τη ΝΙΚΗ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.