Fake news η πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά από την πρόταση του OPEN MALL- Απάντηση του Δήμου Κοζάνης στον Χάρη Βαρδάκα

10 Απριλίου 2019
11:50

Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης. Τελευταίο παράδειγμα η επιστολή στα ΜΜΕ του κ.Χάρη Βαρδάκα σχετικά με τον υπεβληθέντα φάκελο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης στο πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (OPEN MALL).
Η επιστολή εντελώς αυθαίρετα βγάζει συμπέρασμα ότι στην πρόταση που υποβλήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Δήμου Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου περιλαμβάνεται η πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά από τη Λέσχη Αξιωματικών μέχρι τα φανάρια και την Ξ. Τριανταφυλλίδη.
Η πρόταση του OPEN MALL δεν περιλαμβάνει πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά και της Ξ. Τριανταφυλλίδη αλλά διαμόρφωση του οδοστρώματος, με στόχο την οπτική και λειτουργική ενοποίηση περιοχών του εμπορικού κέντρου.
Αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, αυτό βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης της τελικής μελέτης και οι όποιες προτάσεις θα παρουσιασθούν και θα τύχουν την απαραίτητη διαβούλευση.
Θεωρούμε πως η σημαντική προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σε συνεργασία με το Δήμο για ένταξη στο πρόγραμμα OPEN MALL, που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της εμπορικότητας της αγοράς της Κοζάνης χωρίς να απαιτηθούν ίδια κεφάλαια από τα Εμπορικά Καταστήματα, επιχειρείται να υποβαθμιστεί αναδεικνύοντας ανύπαρκτα ζητήματα.
Μια πρόταση αναπτυξιακού χαρακτήρα, που θα δώσει την ευκαιρία να επενδυθούν περίπου 1,9εκ. ευρώ στην Κοζάνη, με μηδενική χρήση ίδιων κεφαλαίων του Δήμου ή των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων, ώστε να αναδειχτεί η αγορά του κέντρου δίνοντας μια μοναδική ταυτότητα, η οποία θα ενισχύσει την ελκυστικότητα της περιοχής και την εμπορικότητα της.

7 σχόλια

  • Ο κύριος Βαρδάκας εκπροσωπείται και από το Τεχνικό Επιμελητήριο και τα γράφει όλα αυτά ή λειτουργεί από μόνος του; Σπέρνει ανέμους και περιμένει να θερίσει θύελες εδώ και καιρό αλλά μόνο ψέματα μας λέει τελικά για να δημιουργεί εντυπώσεις.
    Και εφόσον είναι τόσο δυσαρεστημένος γιατί δεν θέτει κάπου υποψηφιότητα να διορθώσει ‘τα λάθη’ που μόνο αυτός βλέπει;

    Χορτάσαμε κριτική από τον καναπέ

    • Υπάρχουν στο κείμενο του Χ. Βαρδάκα πολλά θέματα
      και συγκεκριμένα στοιχεία μέσα από την ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ του
      ΟΠΕΝΜΟΛΛ .
      γιατί δεν απαντάτε σε αυτά :

  • Καθόλου fake news.
    Θα σας δώσω αύριο και την τεκμηρίωση .

    Γιατί ο Δήμος δεν απαντά σε μιά σειρά θεμάτων
    που αναφέρονται στο κείμενο μου ;

    • Χωρίς να θέλω να επέμβω αλλά ως ειλικρινή απορία οταν ο Δήμος δηλώνει δημόσια οτι δεν θα γίνει πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά, λέει ψέματα; Έχει κρυφό σχέδιο και άλλα λέει στον κόσμο και άλλα θα κάνει;

      • προφανώς !
        Ο Δήμος δεν λέει την αλήθεια !

        Στο προεκλογικό του πρόγραμμα έγραφε [και ακόμη σήμερα είναι ανηρτημενο], οτι ο επιβατικός και ο σιδηροδρομικός σταθμός θα πάνε στα Κοίλα .
        ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ [ ίδε μελέτες ανάπλασης ΟΣΕ.}. και πολλά άλλα.

        • Λέει λοιπόν επίσημα ψέματα για κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολα. Αν σου φαίνεται λογικό αυτό το επιχείρημα οκ

  • Πολύ ωραία! Ο Ιωαννίδηςς αισθάνθηκε την ανάγκη να διαψεύσει τον κ. Βαρδάκα για το OPEN MALL. Αλλά δεν αισθάνθηκε καμιά ανάγκη να διαψεύσει την “περίεργη αλλαγή κατεύθυνσης” της Κ. Παλαιολόγου-Ρήγα Φεραίου-Ολυμπίου Γεωργάκη, που φέρνει την πόλη ανάποδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.