Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στις αξίες του, υπηρετεί με πληρότητα και εγκυρότητα μεγάλες εξωτερικές δράσεις πέραν των ορίων των σχολικών αιθουσών. Στα πλαίσια αυτά έγκειται και η Εφηβική ομάδα του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης παρουσιάζοντας την παράσταση «Μελίσα».

Η Μελίσα είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, μα συγχρόνως τόσο διαφορετικό. Γιατί από τα έξι της μόλις χρόνια έχει διαβάσει τόσα βιβλία, όσα θα διάβαζε ένας ενήλικας σε όλη του την ζωή. Μέσα στην μαυρίλα της καθημερινότητας που σκεπάζει τα όνειρα της, καταφέρνει να πάρει στα χέρια της τη ζωή της, δίνοντας μας να καταλάβουμε, πως, καλλιεργώντας το μυαλό και το πνεύμα μας, μπορούμε να αλλάξουμε ολόκληρη την ζωή μας. Αρκεί να υπάρχει η πίστη, πίστη που θα φέρει την μαγεία σε κάθε μας στιγμή.

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» και Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, υπερθεματίζοντας το ρόλο της τέχνης  συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της «υπερθεαματικής» παράστασης των μικρών σπουδαστών.

Μακιγιάζ: Αλεξάνδρα Αβραμίδου, Φωτεινή Βασιλειάδου, Δέσποινα Θεοδωροπούλου, Γιώτα Κασικτσοπούλου, Ανθή Κουζιάκη, Στεφανία Τζάλα, Φωτεινή Τζιάλλα, Δώρα Τσανακτσή
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κατερίνα Αλεξιάδου
Χτενίσματα: Ιωάννα Πιτσάβα, Δέσποινα Νικολαΐδου