Πτολεμαίοι Μακεδόνες: Η ώρα ευθύνης των υποψηφίων

12 Απριλίου 2019
08:50

Κύριες και κύριοι υποψήφιοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και οι πολίτες της, βιώνουν έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο , με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε επίπεδο.

Με την οικονομία σε αθλία κατάσταση ,την ανεργία να έχει πιάσει ταβάνι ,με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό, με τον κακώς εννοούμενο εθνικισμό να “χτυπάει κόκκινο”, τον λαϊκισμό να στήνει πανηγύρια, αλλά και με χιλιάδες μικρά η μεγάλα προβλήματα στις Περιφέρειες και στους Δήμους της Χώρας.

Στο μέσον λοιπόν, αυτού του ανελέητου «πολέμου» κάποιοι αποφάσισαν, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα και κάτω από την σκιά μιας τέντας να πουλήσουν την Μακεδονία μας.

Έδωσαν στους Σκοπιανούς τόσα, όσα μόνο με πόλεμο θα μπορούσαν να πάρουν.

Τους παρέδωσαν ΟΝΟΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ.

Κύριες και κύριοι υποψήφιοι, οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες δεν αδιαφορούν για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα ,στις Περιφέρειες και στους Δήμους, αλλά η ξεκάθαρη τοποθέτηση σας εναντία στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι ένας από τους πρωταρχικούς λογούς για να σας ψηφίσουμε.

Για αυτό λοιπόν και εμείς σας καλούμε να δηλώσετε δημόσια στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/230473294420232/ ) αλλά και στο Blog της ομάδας ,για όσες και όσους δεν έχουν Facebook (https://ptolemaioimakedones.blogspot.com) στέλνοντας mail [email protected]

ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ”

ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΌΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Με τιμή και εκτίμηση Πτολεμαίοι Μακεδόνες

55 σχόλια

      • Οι ίδιοι ακριβώς που κυβερνάμε τώρα , δεν άλλαξαν ποτέ μόνο παρουσιάζονται τα ίδια πρόσωπα με άλλο όνομα – κόμμα . Τα μεγαλύτερα κορόιδα πιστεύουν στο παλιό και το νέο που είναι παλιότερο από το παλιό

  • Αγαπητό kozan.gr. Θέλω να ρωτήσω ποιοι είναι αυτοί οι Πτολεμαιοι Μακεδόνες που τους δίνεται λόγος σε κάθε τι που βγάζουν? Είναι κάποιος επίσημος σύλλογος? Είναι κάποιος επίσημος φορέας? Είναι κάτι που έχουν όλα τα νόμιμα και απαραίτητα έγγραφα? Η μήπως είναι μια παρέα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το φαίνεστε σαν άτομα, τους ενδιαφέρει η αυτοπροβολή, τους ενδιαφέρει να δείχνουν ότι είναι μπροστά. Τους ενδιαφέρει η αυτό προβολή? Δεν τους έχω δει να προσφέρουν κάτι στον συνάνθρωπο τους, να κάνουν κάτι εάν δεν είναι αυτοί μπροστά. Το είδαμε και στο συλλαλητήριο που έκανε κάποιος άλλος και είπαν ότι είναι φασίστες, είναι χρυσή αυγή και ότι άλλο είπαν γιατί απλά δεν το έκαναν αυτοί.. Έλεος πια με τα άτομα που το μόνο που κάνουν είναι γράφουν στο Facebook και τίποτα άλλο. Μόνο αυτοί είναι Μακεδόνες και κανένας άλλος..

    • οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες εχουν πρόσωπο και ονοματεπωνυμο και δεν κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία την δίκη σου ( και την δική μου )

      • Δεν μου απαντάς όμως τι είναι αυτοί? Και ποιο είναι το πρόσωπο τους? Εάν τους κάνει κάποιος αγωγή για τον οποιοδήποτε λόγω ποιο είναι το νομικό τους πρόσωπο? Και στο φινάλε όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι Μακεδόνες και είναι μόνο αυτοί?

      • Και όταν λες έχουν όνομα και επωνυμία?? Πτολεμαιοι Μακεδόνες, δηλαδή? Ποιος είναι το νομικό πρόσωπο?? Το δικό μου ονοματεπώνυμο είναι Μασκακουνάς Βαγγέλης.

          • Μπορεί να το κουνάω και πουθενά αλλού… Δεν κατάλαβα όμως το μπουλιγκ που ασκεις επειδή έτσι είναι το όνομα μου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

        • Οι αγανακτισμένοι είχαν νομικό πρόσωπο; Δικαίωμα τους να διαμαρτύρονται και να δημοσιεύουν τις απόψεις τους άνευ κουκούλας. Λέγεται δημοκρατία αυτό, άνευ ξύλου και ληγμένων χημικών; Δεν είδα να έχεις ανάλογη ευαισθησία στη συμφωνία των Πρεσπών που πάρθηκε χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες.

    • Οταν γράψεις το ονοματάκι σου θα λάβεις και ολες τις επώνυμες απαντήσεις. Προφανώς αγορεύεις εκ του ασφαλούς για να μην χάσεις τα πιθανά σου φιλοσκοπιανά ψηφαλάκια.

    • Όλοι είμαστε μακεδόνες και ο αγώνας είναι κοινός για την Μακεδονία μας και κατά του μεγαλύτερου μας εχθρού , των Εφιαλτών που έχουμε στην χώρα μας

    • Επειδή ο τρόπος που γράφουμε πολλές φορές μας προδίδει..μάθε κύριε ανώνυμε με απορίες πως και αυτό κάνουν οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες δηλ “βοήθεια προς τον συνάνθρωπο ” εσύ έχεις μείνει στο συλλαλητήριο; που για να μην είναι κάτι ξέρουν παραπάνω!τα άλλα συλλαλητήρια;; μάλλον ήσουν απών! Μη μένεις στις απορίες σου και πάρε θέσει με σωστό λόγο και άποψη αν έχεις…στα θέματα που υπάρχουν όπως κάνουν οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες

    • Τι θα πει επίσημος φορέας; Μήπως θες πιστοποιητικό φρονημάτων; Ή μήπως όποιων η άποψη δε σε βολεύει, δεν είναι νόμιμη; Λίγο απέχουν οι απόψεις σου από ολοκληρ τικά καθεστώτα Βορείου Κορέας και Στάλον, να το κοιτάξεις αυτό!

    • Μιλάς για φίλοΣκοπιανά ψηφαλάκια, σε έναν άνθρωπο που έφαγε τα χημικά με το τσουβάλι σε πισοδερι, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Στα συλλαλητήρια για την Μακεδονίας μας. Σε έναν άνθρωπο που έχει στο σπίτι του την ελληνική σημαία και την σημαία της Βεργίνας. Μιλάω εγώ εκ του ασφαλούς, που δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος στην ΔΕΗ ουτε έτρεχα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτούς που συν υπογράψανε την προδοτικη συμφωνία. Φάε το κουτόχορτο σου από άτομα που κάνουν ότι κάνουν μόνο για την προβολή τους. Μπορεί ο καθένας να λέει την γνώμη του. Το ερώτημα μου ήταν πολύ απλό. Σαν τι το κάνουν ανάρτηση τα ΜΜΕ? Αυτά που λέει, με εκπροσωπούν και εμένα. Αν τα βάλω στον τοίχο μου, θα τα κάνουν κοινοποίηση?

      • Προφανως και μας ενδιαφερει το ποιος/οι τα λενε αυτα , οχι απο κουτσομπολιο
        αλλα απο απορια για να ξερουμε και το τι πρεσβευει και κυριως ο χωρος ο οποιος πρεσβευει ποσο καλο η κακο αναλογα.. εχει κανει στην χωρα αυτη.
        Κειμενακια στα πληκτρολογια και μεγαλα λογια ξερουμε να γραψουμε ολοι

  • Και γιατί δεν κάνετε και εσείς έναν συνδυασμό σαν “γνήσιοι”, να μετρηθεί και μπόι σας, Να αποκτήσετε και δικαίωμα δηλαδή, να μιλάτε και εξ ονόματος μας δηλαδή.
    Διότι μια χούφτα οχληροί δεν νομίζω ότι μπορούν να έχουν απαιτήσεις οι υποψήφιοι να καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους και να ζητούν πιστοποιητικά πατριδοφροσύνης από κάποιους που μέτρησαν την σκιά τους και νόμισαν ότι είναι το μπόι τους

    • Φυσικά και θα ζητάμε ολοι μας πλεον και οχι μόνο η ομάδα Πτολεμαιοι Μακεδόνες να καταθετουν οι υποψήφιοι τα διαπιστευτήριά τους. Η εν λευκό επιταγές πέθαναν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ψηφίσαμε με κλειστά τα μάτια. Οι απόψεις σου θυμίζουν ένα μείγμα της σκελετωμενης ΝΔ μαζί με το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. ΨΗΦΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. Εσείς λοιπον που είστε οι ικανοί πολιτευτές, πειστε μας ωστε να σας εμπυστευθουμε τις τύχες μας. ή μηπως και η δική σας τυχη ειναι προδιαγεγραμμενη?

  • ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ) είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας δηλ του “Β. Μακεδονία”.

    Τι;

    Οι ‘Πτολεμαίοι Μκδ’ είναι Χ.Α.??

    • Τότε γιατί δεν ψήφισαν στη βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών πλην του ΣΥΡΙΖΑ; Άσε τα παραμύθια, δεν τρώμε κουτόχρορτο!

    • Οχι ρε συ φίλε.
      Είναι Ελληνες Μακεδόνες.
      Φτύσε επιτέλους την καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ και του νεοφιλελευθερισμού. Πατρίδα. Σου λέει κάτι αυτό? (μόνο ρητορική ερώτηση είναι).

      Ενας Κοζανίτης.

      • Βγαλε τις παρωπιδες σου , και δες πιο καθαρα το τι παιζει… δεν ειναι ολα τοσο αγνα και αθωα οσο θες εσυ και μερικοι αλλοι να τα παρουσιαζεται.
        Εγινε μοδα πλεον ο καθενας που δεν θελει να φανερωσει την πολιτικη του ταυτοτητα σου παρουσιαζεται ως…. πατριωτης
        η ως…ανεξαρτητος και καλα.
        Οι συγκεκριμενοι παντως δεν ειναι ουτε ακομματιστοι και πολυ περισσοτερο δεν κοιτανε μονο τον αγνο πατριωτισμο
        κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι πρωην πασοκοαναθρεμμενοι και νυν αγανακτισμενοι νεοδημοκρατες και χρυσαυγιτες. Συνεπως…ποια πατριδα και ποιος πατριωτισμος? Του Κουλη και του Μιχαλολιακου? Ασε δε θα παρουμε χορτασαμε απο μεγαλα παχια λογακια στα πληκτρολογια 4 χρονια ηδη απο τους Συριζαιους δεν χρειαζομαστε αλλη ακατασχετη φανφαρολογια με τον μανδυα του (δηθεν) πατριωτισμου

  • Για ακόμη μια φορά οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες λένε αυτό που πάρα πολύ συντοπίτες ήθελαν να πουν , συγχαρητήρια .

  • Ο επίσημος διαχειριστής της σελιδας των Πτολεμαίων Μακεδόνων. Μέσα από το προσωπικό του προφίλ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην φίλο Παναγιώτη Πλακέντα

    Να θυμίσουμε σε όλους πως ο Παναγιώτης Πλακεντας, νυν αντιπεριφερειάρχης, στηρίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ένθερμο υποστηρικτή της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Ο νυν αντιπεριφερειάρχης, ουδεμία κίνηση έκανε ώστε μέσα από την επίσημη θέση που έχει, να καταδικάσει την συμφωνία ή να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια διαμαρτυρίας.

    Μια τυπική παραίτηση από τους ΑΝΕΛ, ήταν η μόνη κίνηση, όταν όλοι γνωρίζουμε πως έφυγε από το καράβι που ήδη βουλιαξε.

    Οπότε, οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, θα πρέπει πρώτα να ζητήσουν το λόγο από το διαχειριστή τους κ. Ξανθόπουλο.

    Κι επειδή δεν είναι κανένας επίσημος φορέας, ούτε σύλλογος, ούτε σωματείο, δεν μπορούν να απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ!

    Μεμονωμένα και προσωπικά, ο κάθε ένας σαν πολίτης μπορεί να ζητήσει να πάρουν θέση όλοι. Η επωνυμία Πτολεμαίοι Μακεδόνες, που δεν έχει καμία νομική υπόσταση, δεν μπορεί να έχει καμία απαίτηση.

    Καλή σας μέρα κύριε Ξανθόπουλε, τα φιλιά μου στον κύριο Πλακεντα, στο. Κύριο Γκολαριους που παραμένει ενεργό μέλος σας και εργάζεται στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη , στην κύρια Θάλεια που ενεργό μέλος σας, με πάμπολλες φωτογραφίες με διαχειριστές και μη, υποψήφια τώρα με τον Παναγιώτη Πλακέντα.

    Να περάσει Κοζαν. Όλα είναι πραγματικά γεγονότα ένα προς ένα.

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είστε το σύμβολο της αντίστασης των Δυτικομακεδόων στον αφελληνισμό !!
    Δεν σας αντέχουν οι αποδομητές της Ιστορίας. Σας μιμούνται οι πατριώτες !
    ο τίτλος του άρθρου του TIME : Η Συμφωνία των Πρεσπών ¨καταστροφική¨
    Macedonia’s Name Change Deal Is a Triumph for the E.U., But Worrying for Democracy : (με κυκλοφορία 2.500.000 αντιτύπων διεθνώς)
    Ντροπή τους,κάνανε τό όνομα της Μακεδονίας μας πολιτικό σκουπίδι.

  • ποιοι νομίζετε ότι είστε και έχετε το θράσος να απαιτείτε να σας δοθούν διαπιστευτήρια φρονημάτων από τον οποιοδήποτε. Να κριθούν ανεπιθύμητοι όσοι έχουν διαφορετικοί άποψη από εσάς??? Ανεπιθύμητοι είστε εσείς και όλο το σινάφι σας

    • Δεν σας ζητάει κανείς απο όσα διαβάζω να έχετε ίδια άποψη, σας ζητάνε και ζητάμε σαν πολίτες ψηφοφόροι την δική σας άποψή. Δηλαδή δεν θα μας λέγατε τι πιστεύετε και για το σκοπιανό; και Γιατί να σας ψηφίσουμε για τα ωραία σας μουτρακια;

      • Δεν ειναι υποχρεωμενοι ρε μαστορα να σου λεει ο καθενας το αν ειναι υπερ η κατα της Συμφωνιας επειδη η εν λογω ομαδα θελει να στοχοποιει καπου παρακατω κοσμο με την ανεση της και την ανοχη του (τωρινου) Δημου… οπως εκαναν με την περιπτωση του Λιοσατου οκ?
        Ο καθενας εχει την γνωμη του
        Και στην τελικη αμα θες να μαθεις υπαρχουν ενα σωρο πραγματα μεσα απο τα οποια μπορεις να κρινεις αν αξιζει να ψηφισεις καποιον/α η οχι , οχι μονο απο ενα ονομα.

  • Γιατί αντιδράτε μερικοί; φοβάστε να πείτε την άποψή σας στον κόσμο; έχετε να κρύψετε κάτι; αν όχι πείτε ανοιχτά τα πιστεύω σας. Αυτή είναι πρόκληση την αντέχετε ή δεν έχετε τα άντερα, αν όχι καθίστε σπίτι σας δεν αξίζετε να μας εκπροσωπείτε.

  • Πολύ σωστά , σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά όλους τους πολίτες πρέπει να υπάρχει ενημέρωση. Εγώ θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι υπέρ της συμφωνίας για να τους καταψηφίσω.

  • Aπευθύνομαι προς στους πολιτικούς αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού να μην παραβιάσουν τον όρκο τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό, ψηφίζοντας υπέρ της αντισυνταγματικής αυτής Συμφωνίας.
    19 Ιανουαρίου 2019 news24gr…
    Γιώργος Κασιμάτης
    Ομ. Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο
    Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμβουλος του Α. Παπανδρέου.

    Mε τη συμφωνία dιαπράχθηκε το ποινικό αδίκημα του σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας και της κατάχρησης εξουσίας.

    Πτολεμαίοι Μακεδόνες : γράφουν ιστορία !

  • Οι ακομματιστοι απ τα lidl και δεξιοι Πτολεμαιοι Μακεδονες…
    σε αλλο ενα αρθρο αυτοπροβολης και δηθεν πατριωτισμου!
    Αφηστε δε θα παρουμε!

  • […]βιώνουν έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο[…]

    Δεν βιώνουμε κανέναν οικονομικό πόλεμο, την καλοπέραση της γενειάς των μελών σας πληρώνουμε.

    […]ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,[…]
    1. Ορθογραφία
    2. Caps lock

  • Βγήκαν τα παιδιά να μαζέψουν ψηφαλακια για τον Παναγιώτη. Τα περί ανεξάρτητης ομάδας τα αφήνω ασχολίαστα. Φίλα προκείμενοι στην παράταξη Πλακεντά, αφού μέλη της ομάδας είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

    • Εισαι ψεύτης και σηκοφαντης, προφανώς βλέπεις φίλο γερμανική σου παραταξη να γκρεμοτσακιζεται και άρχισες την τακτική. Ψηφο ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. Φιλάκια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.