Συνάντηση του υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Πλακεντά με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας « Η Μικρά Ασία»

12 Απριλίου 2019
09:33

 

Την υποστήριξή του στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό της περιοχής της Εορδαίας και στις προσπάθειες του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας για την ίδρυση και κατασκευή Εκθεσιακού Χώρου Ιστορικής και Λαογραφικής Συλλογής εξέφρασε ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, είχε συνάντηση με τα μέλη και το προεδρείο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να ενισχύσει, με όλες του τις δυνάμεις, την μακρόχρονη προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και καλαίσθητου εκθεσιακού χώρου. Η συγκεκριμένη Συλλογή σχεδιάζεται να εκτεθεί σε χώρο εντός του κτιρίου του Συλλόγου και αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Πολιτισμού της περιοχής, στην ενίσχυση καταγραφής της ιστορίας των μετατοπισθέντων Ελλήνων της Ανατολής και της πηγής της άσβεστης μνήμης της προσφυγιάς.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής και πρόθεσή της είναι ο διπλασιασμός των κονδυλίων που θα διατίθενται σε ετήσια βάση για τη στήριξή του.

3 σχόλια

  • Μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν διαχρονικά πρόσβαση σε κονδύλια σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων. Συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο.

    Και βέβαια όχι όπως κάνετε τόσα χρόνια μέσω ΕΠΤΑΚ που χρωστάτε σε όποιον μιλάει ελληνικά…

  • Τι προπαγάνδα είναι αυτή από τα μέσα; Ο πλακεντας μίλησε στο ντιμπέιτ 17 λεπτά σχεδόν και ήταν ο πρώτος σε χρόνος σε αντίθεση με τον τελευταίο, που ήταν ο Κοκκινίδης και μίλησε 11 και κάτι λεπτά. Δηλαδή μίλησε κοντά 6 λεπτά παραπάνω. Αν είναι δυνατόν. Μίλησε εννοείται πιο πολύ από όλους ο πλακεντας… Ντροπή για τα τοπικά μέσα. Αλλά και εδώ βλέπω παρόμοια φάση επικρατεί.

  • Οι σύλλογοι έχουν μέλη. Να βάλουν τα μέλη το χέρι στην τσέπη. Τα λεφτά του Δήμου είναι όλων των πολιτών και όχι του κάθε συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.