Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Πέμπτη 18 Απριλίου

12 Απριλίου 2019
12:48
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 18η του μηνός Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1

Αίτηση του κ. Κωστάρα Δ. και λοιπών Δημοτικών Συμβούλων για τη λήψη απόφασης με θέμα: «Έκδοση ψηφίσματος κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των “Πρεσπών” που ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων».

2

Έγκριση των απολογισμών – ισολογισμών της ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ οικονομικών ετών 2016 & 2017. – Εισηγητής ο κ. Κοτρώτσιος Λ. Δημ. Σύμ/λος & Πρόεδρος Δ.Σ της ΔΗΚΕΒΟ.

3

Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

4

Ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

5

1η Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2019. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

6

Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ Δ. ΒΟΪΟΥ». – Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.

7

Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: «Δεύτερη τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019». -Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

8

Γνωμοδότηση για ίδρυση, τμημάτων ένταξης (Τ.Ε.) σε σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.- Εισηγητής ο κ. Δόρδας Χ. Πρόεδρος Β/θμιας Σχ. Επιτροπής & Αντιδήμαρχος.

9

Γνωμοδότηση για ίδρυση, τμημάτων ένταξης (Τ.Ε.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.- Εισηγητής ο κ. Χατζής Ι. Πρόεδρος Α/θμιας Σχ. Επιτροπής & Δ. Συμ/λος.

10

Τροποποίηση συστατικής πράξης του N.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βοΐου με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοΐου». – Εισηγητής ο κ. Χατζής Ι. Πρόεδρος Σχ. Α/θμιας Επιτροπής & Δ.Συμ/λος.

11

Τροποποίηση συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βοΐου με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοΐου». – Εισηγητής ο κ. Δόρδας Χ. Πρόεδρος Β/θμιας Σχ. Επιτροπής & Αντιδήμαρχος.

12

Αιτήματα της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Χατζής Ι. Πρόεδρος Α/θμιας Σχ. Επιτροπής & Δ.Συμ/λος.

13

Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση ή μη του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΥΠΡΑ. – Εισηγητής κ. Τζιλίνης Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.

14

Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων, για πτηνοτροφική μονάδα πάχυνσης πουλερικών στην εκτός σχεδίου περιοχή Καλονερίου Κοζάνης. – Εισηγητής κ. Τζιλίνης Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.

15

Τοποθέτηση πινακίδων θέσεων στάθμευσης οχημάτων ΤΑΧΙ(P-70) και θέσης στάθμευσης Α.ΜΕ.Α (P-71) στην πλατεία «Τρία πηγάδια « περιοχής ¨Χώρα¨. – Εισηγητής κ. Τζιλίνης Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.

16

Εκμίσθωση τμημάτων πλατειών σε Σιάτιστα, Τσοτύλι, Εράτυρα και Γαλατινή για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. – Εισηγητής ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης Γ. Αντιδήμαρχος.

17

Αιτήσεις.

– ΚΟΙΝ/ΣΗ :

1. Δήμαρχο Βοΐου.

2. Προέδρους & Εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

3. Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς

4. Εφημερίδες Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Ελευθέριος Τζιλίνης

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου, στη Σιάτιστα,

την 18η του μήνα Απριλίου του έτους 2019 μέρα Πέμπτη και ώρα 16.30

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους

παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

  1. Έλεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού για το τέταρτο τρίμηνο έτους 2018.

  2. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Τσοτυλίου Δήμου Βοΐου» .

  3. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης Δήμου Βοΐου».

  4. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση του πρώην κοινοτικού καταστήματος Εράτυρας Δήμου Βοΐου».

  5. Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη ανάπλασης χώρου αναψυχής Τσοτυλίου».

  6. Σύσταση Επιτροπής διενέργειας κλήρωσης δημοσίων διαγωνισμών ανάθεσης έργων και μελετών για το έτος 2019.

  7. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού ξενώνα Δαμασκηνιάς.

  8. Οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.