Ως στάση ζωής, υπήρξε πάντα η δράση, η προσφορά και η κινητοποίηση σε τοπικό αλλά και υπερτοπικό επίπεδο. Αφουγκραζόμενος, λοιπόν, το καθήκον μου προς τον τόπο καταγωγής μου, την Δυτική Μακεδονία, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο της γενιάς μου, θα συμμετάσχω και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για να εκφράσω τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων του τόπου μου, για έναν καλύτερο τόπο, για ένα καλύτερο μέλλον. Ονειρεύομαι να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα, να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυση τους. Πιστεύω στη δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το περιβάλλον,στη χρήση επιτυχημένων και βιώσιμων αρχών ανάπτυξης σε ό,τι αφορά τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές ,τις μελέτες και τα έργα της Περιφέρειας μας.

Ως άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, διανύω ήδη μία θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος μείζονος αντιπολίτευσης, με ποικίλες παρεμβάσεις σε όλα τα φλέγοντα τοπικά και εθνικά θέματα. Ως άνθρωπος της δράσης, το μόνο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να εμπνεύσει την υποψηφιότητά μου στις Περιφερειακές εκλογές, τον Μάιο του 2019 ,είναι το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη του έμπειρου,δυναμικού και πετυχημένου αυτού ανθρώπου, της προσφοράς και των έργων, και της παράταξής του “Αλλάζουμε Πορεία”! Αποφάσισα να υποστηρίξω το εφικτό και γεμάτο συγκριτικά πλεονεκτήματα και αξιοκρατικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπως διαφαίνεται από τον κύριο Κασαπίδη.

Για τους λόγους αυτούς, με αυτό το σκοπό και τους στόχους, θα δώσω τον αγώνα μου να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα σε περιφερειακό επίπεδο και να εφαρμοστεί σε κάθε δήμο και τόπο, με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς, το λέμε και όλοι εμείς εδώ,με έργο και μόνο! Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, την αγαπημένη όλων μας Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η σιωπή σημαίνει συνενοχή!

Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Με την ψήφο μας στις εκλογές του 2019 πρέπει να γυρίσουμε τις πλάτες στην απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να δώσουμε ένα σαφές ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης, ενωμένοι σαν ένα, απέναντι σε όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας, αλλά πολύ περισσότερο στις ευγενείς προοπτικές προς αξιοποίηση, τις οποίες μας παρέχει η γη της Δυτικής Μακεδονίας, προς όφελος για τις επόμενες γενιές!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας!

Γεώργιος Ε Καραΐσκος Δημοτικός σύμβουλος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης

Βιογραφικό σημείωμα 
Ο Γιώργος Καραΐσκος γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1975. Γονείς του είναι ο Ευάγγελος και η Φρειδερίκη Καραΐσκου και κατάγεται από το Καρυοχώρι Εορδαίας.Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Πλαγερινού Κλαίρη και έχουν μία κόρη δύο ετών.
Είναι ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής και γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός (Ε.Μ) με τίτλο απολυτηρίου ως Ανθυπολοχαγός Εφοδιασμού-Μεταφορών.
Για ένα χρόνο (1998-1999) εργάστηκε ως συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος στη ΔΕΗ. Μετέπειτα, εργάστηκε ως υπεύθυνος καταστήματος και επιθεωρητής πωλήσεων Βορείου Ελλάδας ,γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας (1999-2006).Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων σε ιδιωτική επιχείρηση.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Καρυοχωρίου πρώην Δήμου Αγίας Παρασκευής(2002)και αργότερα δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Αγίας Παρασκευής (2006).Εν συνεχεία, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον νέο διευρυμένο δήμο Εορδαίας (2010 έως σήμερα)Επιπροσθέτως, διετέλεσε αντιδήμαρχος στον νέο διευρυμένο Δήμο Εορδαίας σε θέματα καθαριότητας-πρασίνου-παιδείας-πολιτικής προστασίας για την Ανατολική Εορδαία (2011-2012).Επίσης, υπήρξε Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) και εντεταλμένος σύμβουλος προγραμματισμού & τεχνικών έργων Δήμου Εορδαίας (2013-14). Στο διάστημα αυτό, εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου, αργότερα του γραμματέα και εν τέλει μέλους στο Ειδικό Εργαστήρι Κ.Ε.Κ ΑΜΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2008 έως 2015).Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα, αποτελεί μέλος της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Εορδαίας. Παράλληλα, είναι και αναπληρωματικό μέλος των Δ.Σ ΚΕΔΕ και ΔΕΤΗΠ Δήμου Εορδαίας.
Έχει επιμορφωθεί σε θέματα πωλήσεων και marketing.Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες της ΚΕΔΕ που αφορούν θέματα οργάνωσης και διοίκησης της τοπικής αυτοδιοίκησης.