Με μεγάλη   επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Μίδας έχει αυτιά Γαϊδάρου» την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 21:30 μ.μ. , από την Θεατρική Ομάδα Σερβίων ‘‘ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΙΝΤΑ’’ στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Η Θεατρική Ομάδα Σερβίων παρουσίασε μια διαφορετική «Κωμωδία» από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Είναι ένα κλασικό έργο του θεατρικού συγγραφέα Μανόλη Κορρέ που πρωτοπαίχτηκε στο Εθνικό Θέατρο.

Το κεντρικό μήνυμα του έργου είναι διαχρονικό και επίκαιρο. Η σχέση του ανθρώπου με το χρήμα ο οποίος πέφτει πάντα στην παγίδα του που τον κάνει τελικά έρμαιο της τύχης του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρεμιέρα της παράστασης ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της Κυριακής Σαββίδου η οποία υπήρξε μέλος της Θεατρικής Ομάδας με μεγάλη προσφορά.

(Το έργο θα ξανά παιχτεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 20:30 μ.μ. πάλι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων).
Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της παράστασης καθώς και μίνι συνέντευξη από τους , Βαγγέλη Σιδέρη  (σκηνοθέτη της παράστασης) και Παύλο Σαπαλίδη (μουσικό συνθέτη της παράστασης).

ΠΗΓΗ https://cerbiwnfrouros.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ HD ΜΕ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ‘‘Ο ΜΥΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ’’ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΗΣ 12-04-2019.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ