kozan.gr: A. Tερζοπούλου: «Για εμάς ο πολιτισμός είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα για το δήμο μας. Στις προτεραιότητες μας είναι η καθιέρωση φεστιβάλ για τον Ελληνισμό, για την Μακεδονία, για την Ορθοδοξία, με τη συνεργασία, ανεξαιρέτως, όλων των πολιτιστικών φορέων – συλλόγων και της εκκλησίας” (Bίντεο)

14 Απριλίου 2019
14:37

 

Τις απόψεις και τις προτάσεις της για τον τομέα του Πολιτισμού, στο Δήμο Εορδαίας, κατέθεσε το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας, Αθηνά Τερζοπούλου, συμμετέχοντας σε δημόσια συζήτηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου «Υψικάμινος», στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ». Η κ. Τερζοπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «Για εμάς ο πολιτισμός είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα για το δήμο μας. Στις προτεραιότητές μας είναι η καθιέρωση φεστιβάλ για τον Ελληνισμό, για την Μακεδονία, για την Ορθοδοξία, με τη συνεργασία, ανεξαιρέτως, όλων των πολιτιστικών φορέων – συλλόγων και της εκκλησίας. Επίσης στις προτεραιότητές μας είναι να εξασφαλίσουμε για να έρθουν στον τόπο μας τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής μας που σήμερα είναι αποθηκευμένα στο Μουσείο της Αιανής, για φύλαξη και συντήρηση»Δείτε το σχετικό βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

 

 

 

17 σχόλια

    • Κυρία Τερζοπούλου ποιος ήταν ο “σημαντικότατος” λόγος για τον οποίον αποχωρήσατε, χωρίς καν να χαιρετίσετε το ακροατήριο.Ο η ικανότητα διάλογου και η γνώση είναι στοιχεία που είναι σημαντικό να έχει όποιος-α κατεβαίνει για δήμαρχος.Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία ατυχής στιγμή.

  • Να λείπει η σπέκουλα με τα εκκλησιαστικά κυρία Τερζοπούλου. Είμαστε-ή έστω προσπαθούμε να γίνουμε- δυτικοευρωπαϊκό κράτος. Φτάνει πια με τις θρησκείες στην πολιτική.

  • Κοίτα να καθαρίσεις την Πτολεμαΐδα και τα χωριά και άσε την καραμέλα με την Μακεδονία και την εκκλησία.

  • Κατηχητικό οπωσδήποτε.
    Νεολαία Άλκιμων, μακριά από τις Αμερικανιές του Προσκοπισμου.
    Μαθητική ποδιά, μαθητικό σακάκι, και Πηλίκιο, κοτσίδα τα κορίτσια, γουλί τα αγόρια.
    Απαγορεύεται εκτός του σπιτιού μετά από την δύση του Ήλιου, και τα Σάββατα όχι πέρα από της οκτώ γιατί την Κυριακή έχει υποχρεωτικό εκκλησιασμό, και άμεσος μετά θα επακολουθήσει τρίωρο κήρυγμα για την ορθοδοξία και την Μακεδονία, για τα παιδιά και τις γυναίκειες.
    Οι άντρες κάθε Κυριακή μετά τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό υποχρεωτικά θα πάνε για εκπαίδευση και σκοποβολή με τα ΤΕΑ.
    Οι άνδρες και γυναίκες πάνω από εξήντα ετών θα καθαρίσουν και θα ασβεστώσουν γύρο από τα σπίτια τους, δρόμους και τα πεζοδρόμια, γιατί θα περάσει η κυρία δήμαρχος να ελέγξει αν είναι ασπρισμένοι και καθαροί οι μπροστινοί δρόμοι

  • κ. Tερζοπούλου συγχαρητήρια για την αναφορά σας στην Ορθοδοξία.

    Τις μέρες που η Ελλάδα γινόταν δεκτή ως ένας από τους εταίρους της Ε.Ο.Κ. η γαλλική εφημερίδα Le Monde έγραφε : Καλωσορίζουμε στην Ε.Ο.Κ. τη χώρα της Φιλοκαλίας. Γιατί η έγκριτη γαλλική εφημερίδα θεώρησε αυτό το απάνθισμα της ορθόδοξης ασκητικής εμπειρίας και σοφίας ως το σημαντικότερο στοιχείο ταυτότητας των Ελλήνων, την ουσιωδέστερη προσφορά που κομίζει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 17-3-96

    • Η φιλοκαλία ήταν στοιχείο της αρχαίας Ελλάδας. Της αρχαίας Ελλάδας της φιλοσοφίας, της ρητορικής, της ποίησης, της γλυπτικής και της αρχιτεκτονικής, των αγαλμάτων….ξέρεις εεε..εκείνων των αγαλμάτων που έσπαγαν κάτι πρόγονοί μας πιστοί, καλή ώρα σαν κι εσένα. Εκτός από καθημερινή, διαβάζουμε κάτι άλλο;

      • …….ξέρεις εεε..εκείνων των αγαλμάτων που έσπαγαν κάτι πρόγονοί μας πιστοί, καλή ώρα σαν κι εσένα……..

        Αν δεν πάσχεις από ανίατη αριστερή αλλεργίτιδα διάβασε τον συγγραφέας Bλάση Ρασσιά. τρίτομο έργο «Υπέρ της των Ελλήνων νόσου», τόμ. Γ’, «Η συρρίκνωση της αρχαίας ψυχής», (ο τρίτος τόμος του βιβλίου φέρει τόν υπότιτλο «Ες έδαφος φέρειν»). Για να να ξεσκοτιστείς !

      • …….ξέρεις εεε..εκείνων των αγαλμάτων που έσπαγαν κάτι πρόγονοί μας πιστοί, καλή ώρα σαν κι εσένα……..

        διάβασε τον συγγραφέας Bλάση Ρασσιά. τρίτομο έργο «Υπέρ της των Ελλήνων νόσου», τόμ. Γ’, «Η συρρίκνωση της αρχαίας ψυχής», (ο τρίτος τόμος του βιβλίου φέρει τόν υπότιτλο «Ες έδαφος φέρειν»). Για να να ξεσκοτιστείς !

  • Aνθρωποι τώρα που ζητάνε ψήφο επειδή είναι μακεδονομάχοι η επειδή είναι καλοί χριστιανοί, θα λέγα τώρα, ειναι αστείο και ντροπιαστικό… Γιατί να σας ψηφίσουμε κ. Τερζόπουλου επειδή αναφέρετε για τη Μακεδονία και την ορθοδοξία;

  • Φτάνει πια με την εκκλησία! Παλιότερα ο Τσιούμαρης, τώρα η Τερζοπούλου. Ούτε την εκκλησία μονοπωλείτε, ούτε τους πιστούς της, ούτε και έχουν όλα αυτά σχέση με τον Δήμο Εορδαίας. Βγάλτε κανα πρόγραμμα της προκοπής και ρεαλιστικό και αφήστε την ψηφοθηρία μέσω της εκκλησίας. Κάποτε πριν 20 χρόνια ακούγαμε στο κήρυγμα της Κυριακής να λένε “ψηφίστε το δικό μας το παιδί” κάποιοι παπάδες. Τέτοια θα ζήσουμε πάλι;

    • Ακούγεται ότι θα προσχωρήσει σε άλλον συνδυασμό μαζί με ορισμένους ακόμη υποψηφίους της, δυναμώνοντας τον κατά πολύ. Είναι απλά φήμες; Θα δείξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.