Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η εκδήλωση Ιατρικού και Ψυχαγωγικού χαρακτήρα του Συνδέσμου Πολιτικών Υπαλλήλων Κοζάνης

15 Απριλίου 2019
12:17
Κανένα σχόλιο

Σήμερα, στη Στέγη Παιδιού Κοζάνης «ο Άγιος Στυλιανός», ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση Ιατρικού και Ψυχαγωγικού χαρακτήρα με μεγάλη επιτυχία.

Στο πρώτο μέρος ο γιατρός κ. Παναγιώτης Παπαθανασίου, Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης, μίλησε με απλά και κατανοητά λόγια για τα ορθοπεδικά προβλήματα της τρίτης ηλικίας και την αντιμετώπισή τους, όπως επίσης και απάντησε σε πολλά ερωτήματα.

Στο δεύτερο μέρος οι χορωδίες των Βραγκανιώτικων Κέρκυρας, Λευκοπηγής Κοζάνης και του Συνδέσμου μας τραγούδησαν παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα, που παρέθεσε ο Σύνδεσμος στα μέλη των χορωδιών, στον 2ο όροφο της Στέγης, που έχει διαμορφωθεί ανάλογα.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Παιδιού Κοζάνης, για την παραχώρηση της αίθουσας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.