Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: “Ο Καρυπίδης συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά – Στις 26 Μαΐου όμως δεν θα τον κρίνει κανένας Αμβρόσιος για τα ψέματα του αλλά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας”

16 Απριλίου 2019
08:51

 

Σας στέλνουμε το επίσημο πρωτόκολλο της δεύτερης και τελικής ψηφοφορίας (δείτε εδώ) για τη Συνταγματική αναθεώρηση από όπου προκύπτουν οι προς αναθεώρηση διατάξεις που δύναται να ρυθμίσει η επόμενη Βουλή μέσα στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το σχετικό με τα νερά και την ενέργεια άρθρο 21 με τις ψήφους και του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως φαίνεται καθαρά στο πρωτόκολλο από τις μείζονος σημασίας διατάξεις πλειοψηφία άνω των 180 ψήφων συγκέντρωσαν πρακτικά μόνο δυο.

Η σχετική με τη νομοθεσία περί ευθύνης υπουργών και η αντίστοιχη περί μη διάλυσης της Βουλής λόγω της εκλογής  ΠτΔ. Αυτά είναι γνωστά σε όλους εκτός από τον κ Καρυπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά. Φαίνεται ότι ο περιφερειάρχης εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο και εξακολουθεί να λέει ψέματα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Στις 26 Μαΐου όμως δεν θα τον κρίνει κανένας Αμβρόσιος για τα ψέματα του αλλά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η κρίση τους θα είναι αμείλικτη.

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • Το Κιναλ (πρώην Δημοκρατική Συμπαράταξη, πρώην Ελιά, πρώην Πασοκ), που αλλάζει ονόματα για ν’ αλλάξει ΑΦΜ και να φορτώσει στις πλάτες μας κι άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ, που χρωστά στις τράπεζες, δεν χώνεψε ποτέ ότι ο λαός ήδη έκρινε: τους έστειλε οριστικά κι αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    Αντί λοιπόν να μας λένε κι άλλα παραμύθια, να μας πουν για την πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη της Μίζενς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.