kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ο Συνεταιρισμός Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης τις νέες προτάσεις χρήσης του ροδόνερου και του ροδέλαιου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Φεβρουαρίου 2017
12:41

Ο Συνεταιρισμός Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης, στo πλαίσιο της γνωριμίας των προϊόντων του τριαντάφυλλου στο κοινό, παρουσίασε, το πρωί της Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στο αναψυκτήριο του παλαιού πάρκου ¨The old park project¨ στην Πτολεμαΐδα,  τις νέες προτάσεις χρήσης του Ροδόνερου στη ζαχαροπλαστική και σε γευστικές δοκιμές προϊόντων με βάση το τριαντάφυλλο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ.Υ.Γ.ΟΤΝ ΛΕΩ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΑΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.