Συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομάνου και με τους εργαζόμενους στον Παιδικό Σταθμό της ΔΕΗ.

16 Απριλίου 2019
20:02

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε φορείς και συλλόγους, στα πλαίσια της διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» Παναγιώτης Πλακεντάς, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με το Προεδρείο και μέλη του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, ενώ αργότερα βρέθηκε στον Παιδικό Σταθμό της ΔΕΗ και συζήτησε με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Νωρίτερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας, τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, τόνισε στον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας ότι τους θεωρεί εταίρους της νέας δημοτικής αρχής, στην προσπάθεια που θα καταβάλλει για την μείωση της ανεργίας στην περιοχή μας. Ακόμα υπογράμμισε ότι πρέπει να θωρακισθεί ο ενεργειακός χαρακτήρας της Εορδαίας, ενώ παράλληλα να υπάρξει στήριξη της επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων δράσεων με ζητούμενο την ανάπτυξη, μέσω της οποίας θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Χθες ο Παναγιώτης Πλακεντάς επισκέφθηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κομάνου και επανέλαβε την δέσμευση την «Ενωμένης Εορδαίας» για την ενίσχυση της αρωγής του Δήμου στους πολιτιστικούς-εικαστικούς συλλόγους, σημειώνοντας με έμφαση ότι ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής.

3 σχόλια

    • Aγαπητέ κύριε προσέξτε τους σχολιασμούς σας που είναι γεμάτοι απαξιωτικους χαρακτηρισμούς. έχουμε περάσει αρκετά σχόλιά σας αφαιρώντας τα επίμαχα σημεία, ωστόσο αν συνεχίσετε έτσι δεν θα εγκρίνεται κανένα σχόλιό σας. Σχολιάστε ό,τι θέλετε χωρίς χαρακτηρισμούς.

  • Όλοι οι άνθρωποι,σχεδόν, στο ψηφοδέλτιο του πλακεντα έχουν ένα κοινό… Θα πείτε το όραμα; Θα πείτε την αγάπη για την Εορδαία, την προσήλωση ώστε να ξαναγίνει τόπος η Εορδαία; Όχι… Σχεδόν όλοι λοιπόν, και μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο τους, είναι ξανά υποψήφιοι και ξανά και ξανά… Α και ανήκουν όλοι στην γκάμα της δεξιάς. Από κέντρο μέχρι άκρα δεξιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.