Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr για την κατάσταση πεζοδρομίου στην πόλη της Κοζάνης

18 Απριλίου 2019
13:04

 

Διαμαρτυρία κατοίκου οικοδομής έναντι πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Παλαιολόγου. Αριστερό πεζοδρόμιο της Παλαιολόγου δίπλα ακριβώς από το Άγαλμα του Παύλου Μελά . Επικοινώνησα επανειλημμένα με το γραφείο που σημειώνει ζημιές και παράπονα πολιτών αλλά αποτέλεσμα ουδέν. Από το βράδυ της Τσικνοπέμπτης η κατάσταση είναι τόπος να πέφτεις και να σπάσεις πόδι ή οτιδήποτε άλλο. Τι πρέπει να κάνουμε για να φτιαχτεί ένα πεζοδρόμιο κύριοι του Δήμου; Σας στέλνω φωτογραφίες για την απαράδεκτη κατάσταση .

10 σχόλια

  • Εντάξει το φαινόμενο είναι παντού . Δεν υπάρχει πουθενά συντήρηση η επισκευή . Ότι χαλάει αφήνετε στην τύχη του . Θέλετε και ψήφο κυριε Ιωαννίδη ?? Για ποιο λόγο όμως ?

    • Ενώ αν βγει δήμαρχος οποιοσδήποτε άλλος όλα θα τα λύσει κ δν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην πόλη ε ρε εσείς όποιος κ να βγει πάλι παράπονα θα έχετε οπότε τι να λέμε τώρα άχρηστα λόγια, ας είμαστε λίγο υπεύθυνοι κ εμείς σαν πολίτες.

  • να ήτανε μόνο αυτά, τα σκουπίδια έξω άπο την κοζάνη,στους δρόμους. και η πλάκα είναι, ότι είναι και οικολόγος ο δήμαρχος αυτός.καλά για τα σκυλιά που πολλαπλασιάζονται στην κοζάνη ούτε λόγος.αυτά να τα βλέπετε εσείς που θα ψηφίσετε στις εκλογές

    • Όταν είχαν προχθές ημερίδα συζήτησης για τα αδέσποτα ούτε ένα υποψήφιος δήμαρχος εμφανίστηκε πέρα από τον Ιωαννιδη κ κανένας από τους πολίτες που υποτίθεται το θέμα σας ενδιαφέρει κ σας καίει τόσο πολύ.

    • Πατα λίγο το κεφάλι σου μήπως και πάρει μπρος το μυαλό Μήπως τους ψηφίζεις και σε πείραξε ?? Ας έλυνε τα σοβαρά και δε θα μιλούσαμε αυτός δεν έλυσε τίποτα

  • Κοζάνη, τόπος να τσακίζ’ς τα ποδάρια,
    να σπας τ’ αυτοκίνητο στ’ς λακκούβες,
    να σε κυνηγούν τα σκ’λιά,
    να κολυμπάς με την πρώτη μπόρα,
    να γυρνάς στα μισοσκόταδα επειδή έβαλαν ροοστάτη!,
    να τρως 200 εκατομμύρια Τοπικό Πόρο χωρίς να φκιάν’ς τίποτα και να πρέπει να πανηγυρίζεις που πήρες 20 για “δίκαιη μετάβαση”,
    να μη βρισκ’ς καμ’πουθενά να παρκάρ’ς νόμιμα για να πας σε φαρμακείο,
    να μπαφιάζ’ς απ’ ν’ κάπνα στ’ς καφετέριες μόλις πάει 11,

    για όλα αυτά και πολλά ακόμα,
    Κοζάνη Τόπος που θ’ αλλάξει Δήμαρχο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.