kozan.gr: Στην επίσημη έναρξη λειτουργίας της 3ης ΤΟΜΥ, στην πόλη της Κοζάνης, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός: “Πριν από μερικά χρόνια τα νοσοκομεία ήταν στο όριο του λειτουργικού μπλακ άουτ” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

18 Απριλίου 2019
15:03

Στην επίσημη έναρξη λειτουργίας της 3ης ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) στην πόλη της Κοζάνης, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, παρουσία του διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργου Κίρκου του υποδιοικητή κ. Αγάπιου Γαβριηλίδη, αλλά και του διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης κ. Γιώργου Χιωτίδη. Η 3η ΤΟΜΥ λειτουργεί εδώ και 1 μήνα περίπου (απέναντι από την Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης), ενώ σύμφωνα με τον κ. Αθανάσιο Σκόρδα ιατρό-συντονιστή έχουν εγγραφεί περίπου 9.000 ενήλικες. Καθημερινά εξυπηρετούνται πάνω από 100 άτομα. Στελεχώνεται από 4 οικογενειακούς γενικούς γιατρούς, δυο επισκέπτες υγείας και 1 παιδίατρο.

Ο κ. Ξανθός τόνισε μεταξύ άλλων πως: “έχει κλείσει ο κύκλος των μεγάλων δυσκολιών του συστήματος υγείας, έχει διασφαλιστεί η επιβίωση του ΕΣΥ. Πριν από μερικά χρόνια τα νοσοκομεία ήταν στο όριο του λειτουργικού Μπλακ Αουτ”.

Θ. Τέγος

 

 

5 σχόλια

  • μην κοροϊδεύετε τον κοσμο φτανει πια ΤΑ ΤΟΜΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

  • Αν είναι έτσι γιατί έδωσαν παραταση στις εγγραφές;
    Παθογενες σύστημα είναι μόνο για να γράφεις φάρμακα ,για τίποτα άλλο

    Παρεμπιπτόντως στο Δρόμο για το Μποδοσάκειο είχαν 4 διαδοχικά μπλόκα για να τον προστατέψουν από την αγάπη του κόσμου

  • ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΚΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΚΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.