Συνεχίζει το διάλογο με φορείς και συλλόγους της Εορδαίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς

18 Απριλίου 2019
18:38

Με φορείς και συλλόγους στην πόλη της Πτολεμαΐδας συναντήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», στα πλαίσια του διαλόγου και της καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, έχοντας ως πρόταγμα του συνδυασμού την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τη δημοτική αρχή.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς μαζί με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων επισκέφθηκε την Αυτοκινητιστική Λέσχη, τον Παλαιστικό Σύλλογο, τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο, τον Ποντιακό Σύλλογο, τον Κυνηγετικό Σύλλογο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Φίλαθλο Σωματείο «Αρίων» Πτολεμαΐδας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για πιο στενή συνεργασία και στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου όλων των συλλόγων και των φορέων, καθώς και την ενίσχυση των αθλητικών δομών και υποδομών.

Η «Ενωμένη Εορδαία» σχεδιάζει την επόμενη μέρα του τόπου μας, στην οποία πρόκειται να παρουσιάσει έργο ως αποτέλεσμα δουλειάς και συντονισμένης προσπάθειας χωρίς πολλά λόγια και συνθήματα.

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες

#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.