Πανελλήνια διάκριση στο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019, για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

19 Απριλίου 2019
12:21

 

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας της ΣΤ΄ Τάξης του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας, που έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών του Σχολείου μας κ. Ελένης Καζάνα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο και την Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού στην κατηγορία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήταν: «Η φαντασία στο ζωικό βασίλειο»

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 4500 μαθητές/τριες (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημόσια και ιδιωτικά Σχολεία) απ’ όλη την Ελλάδα. Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης διακρίθηκε στο διαγωνισμό με ένα έργο σε έντυπη μορφή το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο από τους γαλλόφωνους μαθητές μας.

Δημιούργησαν ένα ζωολόγιο με τέσσερα (4) φανταστικά ζώα το οποίο χαρακτηριζόταν από δημιουργικότητα, φαντασία, πρωτοτυπία και μοναδικότητα τόσο στην εικονογράφηση όσο και στην παρουσίαση των ζώων στα Γαλλικά.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η καθηγήτρια του Σχολείου μας της Γαλλικής γλώσσας κ. Καζάνα η οποία καθοδήγησε και βοήθησε τους μαθητές εμπνέοντάς τους.

Θα ακολουθήσει βράβευση των μαθητών στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Ευχόμαστε για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Ένα μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές μας:

Α/Α

Ονοματεπώνυμα μαθητών/τριων

1

Αγορίτσας Ηλίας

2

Αντωνιάδου Μαρία

3

Αρότσιου Ιωάννα

4

Δόκος Πέτρος

5

Ζούγρα Αφροδίτη

6

Καραγιαννίδης Ιωάννης

7

Κοκκίνου Ευαγγελία

8

Κουρού Ευαγγελία

9

Λέντζης Γεώργιος

10

Λίτας Νικόλαος

11

Μπαντώλα Ευαγγελία

12

Παπακώστα Μαρία

13

Ρουσιάδου Ιωάννα

14

Στημονιάρη Αρετή

15

Τσιάρδας Δημήτριος

16

Χαρισοπούλου Αθανασία

6 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ένα μεγαλύτερο στην καθηγήτρια τους κΚαζανα Ελένη. Όταν κάτι το κάνεις γιατί το αγαπάς και το θέλεις η επιβράβευσή είναι το καλύτερο δώρο. Συγχαρητήρια σε όλους.

  • Τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου αλλά και στην δασκάλα κύρια Καζάνα Ελένη.
    Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο Όλα έρχονται μετά από προσπάθεια και πολύ δουλειά

  • Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες αλλά και στην σωστή καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών του Σχολείου κ. Ελένης Καζάνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.