Οδηγίες
-
Αναμειγνύουμε το φυτικό γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
-
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με την βανίλια.
-
Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
-
Κάνουμε τα νηστίσιμα μπισκότα σκόνη.
-
Προσθέτουμε την λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
-
Βάζουμε ως βάση το μείγμα με τα μπισκότα σε 12 χάρτινες κάψουλες.
-
Για μεγαλύτερη ευκολία τα βάζουμε σε μεταλλικές θήκες.
-
Μπορούμε τα τις αφήσουμε ίσιες ή να δημιουργήσουμε κοιλότητες.
-
Τοποθετούμε την χλιαρή κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
-
Σερβίρουμε με φρούτα, γλυκά και σιρόπια της επιλογής μας.