Οδηγίες

 

  1. Αναμειγνύουμε το φυτικό γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με την βανίλια.
  4. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
  5. Κάνουμε τα νηστίσιμα μπισκότα σκόνη.
  6. Προσθέτουμε την λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
  7. Βάζουμε ως βάση το μείγμα με τα μπισκότα σε 12 χάρτινες κάψουλες.
  8. Για μεγαλύτερη ευκολία τα βάζουμε σε μεταλλικές θήκες.
  9. Μπορούμε τα τις αφήσουμε ίσιες ή να δημιουργήσουμε κοιλότητες.
  10. Τοποθετούμε την χλιαρή κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  11. Σερβίρουμε με φρούτα, γλυκά και σιρόπια της επιλογής μας.