kozan.gr: Με “καρφιά” προς Καρυπίδη & Κασαπίδη η ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Κοζάνη: “Το διάστημα που προηγήθηκε δυστυχώς προσπάθησαν να μας διαιρέσουν, να μας διχάσουν. Έφτασαν να μας πουν ότι είμαστε και ξεχωριστά κράτη – κ. Κασαπίδης σύρθηκε παρά τη θέλησή του να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια και για κάθε ενδεχόμενο παραμένει γαντζωμένος στη βουλευτική του ιδιότητα” (40 Φωτογραφίες & Βίντεο 17′)

21 Απριλίου 2019
14:21

 

“Το διάστημα που προηγήθηκε δυστυχώς προσπάθησαν να μας διαιρέσουν, να μας διχάσουν. Έφτασαν να μας πουν ότι είμαστε και ξεχωριστά κράτη. Στο κράτος της Κοζάνης από την μια και στα άλλα “κράτη” (Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά)”, ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, η υποψήφια περιφερειάρχης κι επικεφαλής του συνδυασμού “Eλπίδα”, Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Αναφερόμενη στον Γ. Κασαπίδη, σημείωσε: “Ο κ. Κασαπίδης σύρθηκε, παρά τη θέλησή του, να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια και για κάθε ενδεχόμενο παραμένει γαντζωμένος στη βουλευτική του ιδιότητα. Απ’ όλα αυτά τα 10 χρόνια προσπαθεί μέσα σε λίγες μέρες προσπαθεί να μάθει τα προβλήματα των πολιτών γι αυτό μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε κάτι, καμιά πρόταση καμιά λύση. Λογικό κι επώδυνο ήταν να πιαστεί από το Εθνικό μας, θέμα, τη Συμφωνία των Πρεσπών και να μιλάει μόνο γι’ αυτή”. Δείτε βίντεο διάρκειας 17 λεπτών από την ομιλία της

 

 

 

   

23 σχόλια

  • Καλώς τα τα παλικάρια από το Πασοκ. Ξεκούραστα μου φαίνονται.
    Ας κάνουν μια ανάπαυλα από την ξεκούραση και μετά αλλάζουν πλευρό.

    • Παλιά η καραμέλα έλιωσε. Η Γεωργία έκανε ένα ψηφοδέλτιο που ενώνει την Περιφέρεια. Στο χρονοντούλαπο όσοι μας διχάζουν

  • Μακάρι να μπορέσεις να κάνεις πράξει όσα σκέφτεσαι. Σωστές πολιτικές τοποθετήσεις. Συμπαθητική η προέλευση κόσμου.

  • Δυστυχώς για την Δυτική Μακεδονία η Ζεμπιλιάδου λέει αληθειες. Ελπίζω ο κόσμος να ψηφίσει χωρίς κομματικές παρωπίδες κι η περιοχή να μη χάσει άλλα τόσα χρόνια..

  • Τρις και ο κούκος!!!!
    Το παλιό ΠΑΣΟΚ με κάποιες συμμετοχές νεοδημοκρατων που θέλανε λίγη δημοσιότητα !!!
    Περίμενε η Γεωργία να κοπουνε από το ψηφοδέλτιο του κασαπιδη για να τους εντάξει στο δικό της !!!

    • Μάλλον ανώνυμε δεν ήρθες να δεις τι γινόταν . Η Γεωργία θα είναι η επόμενη Περιφερειάρχης . Προγραμμα, ουσία, τεχνική για τη δυτική Μακεδονία !

  • Παρακολούθησα όρθιος την ομιλία της κυρίας Ζεμπιλιάδου -περίπου μια ώρα και δεν κουνήθηκα από τη θέση μου. ‘Ήταν τόσο ενδιαφέροντα αυτά που είπε.Λόγος συγκροτημένος, τεχνοκρατικός και κατανοητός. Χωρίς βαρετές κορώνες και εθνικιστικές υπερβολές για δημιουργία εντυπώσεων. Ομιλία ουσιαστική με επιχειρήματα και συγκεκριμένες προτάσεις. Ένα ταξίδι γνώσης με πολλές στάσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Φάνηκε σαφώς η υπεροχή της σε γνώσεις του κύριου αντικειμένου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης , που είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης -δηλαδή πλούτου- και θέσεων εργασίας. Έπεισε και χειροκροτήθηκε.Αναρωτιέμαι πως θα μάθουν όλα τα παραπάνω οι Δυτικομακεδόνες..

    • Ακριβώς έτσι κ. Τζέλλο. Ουσία και επιχειρήματα. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη ομιλία που έχω ακούσει εδώ και 30 χρόνια. Πρέπει ο κόσμος να μάθει όλα τα παραπάνω. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.

    • Κ Τζελλο σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να αποφασίσω. Τον Καρυπίδη δεν θα τον ψηφίσω γιατί βοήθησε στο να υπογράφει συμφωνία των Πρεσπων. Τον Κασαπίδη δε ήθελα να τον ψηφίσω γιατί 16 χρονιά βουλευτής δεν έκανε τίποτα για τον τόπο. Θεωρούσα και θεωρό την κ Ζεμπιλίαδου ένα πολύ αξιόλογο άτομο άλλα όταν ακούω άτομα να λένε – γράφουν- για εθνικιστικές υστερίες καταλαβαίνω ότι πρόκειται να δώσω την ψήφο μου σε εθνομιδενιστες . Οπότε θα προσπαθήσω να σας ακούω σαν αντιπολίτευση και όχι να δώσω σε εθνομιδενιστες την εξουσία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.