kozan.gr: Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν, τις τελευταίες μέρες, οι μαθητές της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας (Φωτογραφίες)

21 Απριλίου 2019
21:34

 

Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν, τις τελευταίες μέρες, οι μαθητές της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας που επισκέπτονται, σε καθημερινή βάση, την αίθουσα προβών και διδασκαλίας, που βρίσκεται  στο υπόγειο του δημαρχείου Εορδαίας στην Πτολεμαίδα. Ήδη, όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει σχετικά παράπονα προς τους αρμοδίους, ωστόσο μέχρι κι αυτή τη στιγμή η κατάσταση, στο διάδρομο, παραμένει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

 

6 σχόλια

  • Την λέξη ανακύκλωση συσκευών την γνωρίζουν εκεί στο Δημαρχείο; Διακρίνω ρημαγμένα μηχανήματα, κάποια άνω της εικοσαετίας που δεν μπορούν να τρέξουν σύγχρονα λογισμικά και στην ουσία είναι απλά πλαστικά και σίδερα που έκλεισαν τον κύκλο ζωής τους. Ανακύκλωση και όχι εστία μόλυνσης. Την σαβούρα αν την αποθηκεύσεις πάλι σαβούρα είναι.

  • Του Κεχαγιά το διόροφο τι το κάνει ο Δήμος? Επιτρέπεται να είναι τα παιδιά στο υπόγειο αλλά ποιος να ασχοληθεί να κάνει έργο τόσοι υποψήφιοι σε κανενός πρόγραμμα μόνο η Ανδρονικιδου έχει ασχοληθεί με την φιλαρμονική και τα προβλήματα της.

  • Ο χώρος διαχρονικά ήταν έτσι. Πάντα ότι ήταν για πέταμα το πηγαίνανε στο υπόγειο λες και εκεί στοιβάζονται ζώα κι όχι παιδιά. Έχουμε διαμαρτυρηθει άπειρες φορές και πότε από κανέναν δεν δόθηκε η παραμικρή σημασία. Καθαριζαμε από μόνοι μας με δικά μας εξοδα ενώ ο δημος έχει προσωπικό. Με δικές μας σκούπες και καθαριστικά τα οποία εξαφανιζόταν μετά από λίγο. Τα βρίσκαμε στο δημαρχείο το οποίο καθαριζοταν κανονικά. Εμείς πάντως φύγαμε από τη φιλαρμονικη κυρίως για αυτόν τον εμπαιγμό και αδιαφορία. Κρίμα γιατί στην φιλαρμονική μας επιτελείται μεγάλο έργο από τον δάσκαλο, τα παιδιά μας έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας όταν πηγαίνουν εκεί γιατί έρχονται πίσω με χαμόγελα και χαρά. Και λίγο βήχα η αλήθεια είναι…)

  • Πολλά τα κακώς κείμενα στην πόλη μας άλλα κάκιστο όλων η παντελής έλλειψη αυτογνωσίας των πολιτών της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.