Δήλωση υποψηφιότητας Ερρίκου Δαβιδόπουλου – Πάμε μαζί με το Ευάγγελο Σημανδρακο και το συνδυασμό Κοζάνη Μπροστά

23 Απριλίου 2019
12:19

Ως Οικονομολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας με διαχρονική ενασχόληση στα κοινά από τα νεανικά μου χρόνια, έμαθα πως η προσφορά είναι μονόδρομος για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Η πόλη μας μετά από δεκαετίες παραμονής της ίδιας δημοτικής αρχής επέλεξε αντιδραστικά την αλλαγή πληρώνοντας την ακριβά με την ανυπαρξία του έργου που όλοι βλέπουμε. Ως ενεργός πολίτης κινητοποιήθηκα. Εμπιστεύθηκα τον Ευάγγελο Σημανδρακο από την πρώτη στιγμή. Για μένα η κάθοδος μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν κάτι περισσότερο από επιλογή. Ήταν επιτακτική ανάγκη.

Ο συνδυασμός Κοζάνη Μπροστά διαθέτει το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα για να ανακάμψει η περιοχή μας. Με καλή γνώση των χρηματοδοτικων εργαλείων και της αγοράς, τόσο ο επικεφαλής όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ξέρουμε καλά την αγορά, την πόλη και τις ανάγκες της.

Με εσάς στο πλευρό μας που ήδη πλαισιώσατε την προσπάθεια μας, μπορούμε να υλοποιήσουμε τα αναπτυξιακά μας σχέδια.

Προσωπικά εμαθα να δουλεύω και μετά να μιλάω. Αυτό κατάλαβα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αλλά και την επαγγελματική μου πορεία. Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις απλά ήρθαν να επιβεβαιώσουν τη στάση ζωής μου.

Γι’ αυτό έχω την δυνατότητα να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας.

Πάμε μαζί με το Ευάγγελο Σημανδρακο και το συνδυασμό Κοζάνη Μπροστά.

Είμαι ο Ερρίκος Δαβιδοπουλος και ζητώ την εμπιστοσύνη σας και σε αυτό το δύσκολο δρόμο της αυτοδιοίκησης.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πάμε μπροστά!

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.