Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού “Μπροστά για την Εορδαία” με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη

25 Απριλίου 2019
16:37
Κανένα σχόλιο

 

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Γεννήθηκε το 1976 και κατοικεί στην Άρδασσα Εορδαίας. Γονείς του είναι ο Αμαραντίδης Αναστάσιος και η Αμαραντίδου Σοφία.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Η σχέση του με τα κοινά του τόπου άρχισε το 1998. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας. Στο παρελθόν διετέλεσε Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρδασσας, όπως επίσης και του Αθλητικού Συλλόγου Άρδασσας «ο Μέγας Αλέξανδρος».

ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (του Γεωργίου και της Όλγας) 

Είναι 38 ετών και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Με τη σύζυγό του Ντανκίδου Ντιάνα διαθέτουν δύο παιδιά. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων.

Υπήρξε ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης στην πόλη μας από το 2010 έως το 2017, ενώ παράλληλα από το 2007 έως σήμερα εργάζεται ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος του σκακιστικού συλλόγου. Σήμερα ασχολείται σε ερασιτεχνικό επίπεδο με τον Αθλητισμό. 

Τηλ. 6947301147

E-mail: [email protected]

=============================================================================

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1970. Είναι γιος του Ανδρεάδη Νικόλαου και της Φωτεινής Ανδρεάδου – Μιχαηλίδου.

Αποφοίτησε από το ΚΕΤΕΚ- ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, από το τμήμα Μηχανοτεχνιτών. Είναι επίσης πτυχιούχος της Αεροτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, από το τμήμα Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών – Μηχανικών Αεριοστροβίλων.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης από το 1991 έως σήμερα. Διετέλεσε ως διαιτητής Χειροσφαίρισης (Χαντ Μπολ) την περίοδο 1996 -2011.

Τηλ. 6977808149

Email: giannhsandr@gmail.com

=============================================================================

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

του Γεωργίου και της Κυριακής το γένος Παπουλίδη, γεννήθηκε στην Κρυόβρυση, ζεί στην Πτολεμαΐδα, είναι παντρεμένος με την Ξανθίππη Χαλυβοπούλου και έχουν μια κόρη, την Κυριακή (Βρεφονηπιοκόμος).

Απόφοιτος Μέσης Σχολής Εργοδηγών Μηχανολόγων, εργάστηκε στην ΔΕΗ ΑΕ, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ευαισθητοποιημένος με τα κοινά, υπήρξε ενεργό μέλος στην Επιτροπή Ειρήνης και Πολιτισμού Πτολεμαΐδας καθώς και στον Ποντιακό Σύλλογο, όπου ασχολήθηκε με το Θεατρικό και Μουσικό τμήμα. Η αγάπη του για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο τον οδήγησε στην Αθήνα στη Σχολή Μωυσίδη όπου και φοίτησε για δύο έτη στο τμήμα Θεάτρου – Κινηματογράφου.

Σήμερα με το ίδιο μεράκι παραμένει ενεργός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

=============================================================================

ΔΑΒΙΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1997 όπου και κατοικεί. Είναι γιος του Ιωάννη και της Σταυρούλας, το γένος Βαρδανίκα. Είναι παντρεμένος με την Ευριδίκη Μπίμπα και έχουν ένα παιδί.

Είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με ειδικότητα Μηχανολόγου – Μηχανικού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Γεωργία και την Κτηνοτροφία.

=============================================================================

ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

(του Ιορδάνη Ευγενίδη και της Φωτεινής Ευγενίδου – Τσιαρτσιανίδου)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα και έχει μία κόρη, την Αριάδνη. Είναι απόφοιτη του Τμήματος της Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην αισθητική οδοντιατρική (του UCL Eastman) και στο laser (του AACHEN).

Από το 2010 εργάζεται ως ιδιώτης χειρουργός Οδοντίατρος στην πόλη μας. Πρόσφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο περίθαλψης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Ως φοιτήτρια υπήρξε μέλος παρατάξεων στη σχολή της, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και ταμίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.

E-mail: [email protected]

=============================================================================

ΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, είναι 65 χρονών με καταγωγή από τον Πόντο και έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη. Σπούδασε στην Σχολή Εργοδηγών Κοζάνης στο τμήμα Σχεδιαστών. Δούλεψε στην ΑΕΒΑΛ περίπου 19 χρόνια από όπου και απολύθηκε το 1991. Επαναπροσλήφθηκε στη ΔΕΗ το 1996 μαζί με συναδέλφους από τα ΕΛΣΙ και ΜΑΒΕ.

Είναι μέλος της χορωδίας του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Στη ζωή της το πρωτεύον θέμα ήταν το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει, αποφάσισε να αγωνιστεί και να ενώσει τις δυνάμεις της με την υποψηφιότητα του Γιάννη Καραβασίλη, στο συνδυασμό «Μπροστά για την Εορδαία», την πιο δυνατή ομάδα με όραμα και όρεξη για δουλειά.

=============================================================================

ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1958 στην Πτολεμαΐδα όπου ζει, παντρεμένος με τη Βάσω Ιακώβου (Οικονομολόγο-Εκπαιδευτικό) και είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και αργότερα στις διοικήσεις αθλητικών φορέων (Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ, ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας).

Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιδημάρχος Πτολεμαΐδας, με αρμοδιότητες την παρακολούθηση προγραμμάτων χρηματοδότησης μελετών και έργων, τον συντονισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Πολεοδομίας και των συνεργείων και την οργάνωση και λειτουργία αποθήκης υλικών.

Από το 2000 έως το 2002 συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος στη Διοίκηση της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Πτολεμαΐδας, στη Διοίκηση της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Πτολεμαΐδας, στο Δ. Σ. της ΔΕΥΑΠ και στο Δ. Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Μερικές από τις τριακόσιες και πλέον εισηγήσεις – προτάσεις του, στο Δημοτικό Συμβούλιο αφορούν: τη σύσταση Γραφείου Προγραμματισμού, τη λειτουργία του Λαϊκού Πανεπιστημίου, τη σχολική στέγαση, τη συνεργασία των Δήμων της Εορδαίας (πάρκο εκτάκτων αναγκών, Δημοτικό Κυνοκομείο, αξιοποίηση της λίμνης Χειμαδίτιδας, κατασκευή πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού), τη σύσταση Γραφείου Περιβαλλοντικής Αγωγής, τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, τη δημιουργία επιτροπής παρακολούθησης της εξέλιξης ανάπτυξης Πανεπιστημιακών Σχολών στη Δυτική Μακεδονία και τη διεκδίκηση Σχολών για την Πτολεμαΐδα.

Το 2002 εκλέγεται και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος σε σειρά στο συνδυασμό) και συμμετέχει ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΥΑΠ και του Ανθρωπολογικού Λαογραφικού Μουσείου της πόλης.

Τέλος, έχει εργασθεί σε ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ ως Τεχνολόγος Μηχανικός.

=============================================================================

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε και ζει στην Πτολεμαΐδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ICBS BUSINESS SCHOOL της Θεσσαλονίκης και κατέχει Bachelor of Arts από το πανεπιστήμιο του Ulster (1994), ενώ το 2003 πιστοποιήθηκε ως ειδικός εφαρμογών πληροφορικής.

Από το 2003 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πτολεμαΐδα ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην εταιρεία Επιχειρηματική & Αγροτική Ανάπτυξη ΙΚΕ. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε ως στέλεχος με διάφορα αντικείμενα ευθύνης σε εργοληπτική εταιρεία δημοσίων έργων.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και, όπως αναφέρει, συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.

=========================================================================

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και από το 1989 ζει στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσιρανίδη (Αρχιτέκτονα Μηχανικό) και έχουν δύο γιους.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Εργάστηκε ως γυμνάστρια και στην συνέχεια ως ιδιοκτήτρια γυμναστήριου στην Πτολεμαΐδα.

Το 2016 αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της απέσπασε σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς εικαστικής ανακύκλωσης Biennale φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών και σε διαγωνισμό για τη δημιουργία γλυπτού από τη ΔΕΗ.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος παίρνει μέρος σε πολλά project και δράσεις που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των παιδιών σε θέματα που αφορούν την διαχείριση απορριμμάτων μέσω της εικαστικής-καλλιτεχνικής ανακύκλωσης. Έχει ενεργό δράση στο Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαίας.

E-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.