Άνοιξε ο δρόμος για εξαγωγές κρόκου στην Κίνα – Απέδωσαν οι πρωτοβουλίες και προσπάθειες του Περιφερειάρχη με το Υπουργείο Εξωτερικών (Δελτίο τύπου)

26 Απριλίου 2019
23:50

Χαιρετίζουμε την υπογραφή του νέου τριετούς  Πλαισίου Συνεργασίας (2020-2022) μεταξύ του υπουργείου Οικονομίας της Ελλάδας και της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Κίνας (NDRC), το οποίο επικεντρώνεται στην ενέργεια, τις μεταφορές, τις τηλεπικοινωνίες, τη μεταποίηση, την έρευνα, την ανάπτυξη και το χρηματοδοτικό τομέα, σήμερα, στο Πεκίνο από τους δύο Πρωθυπουργούς.

Στο κείμενο της συμφωνίας υπάρχει και ο κρόκος Κοζάνης.

Υπάρχει κατόπιν τεκμηριωμένης πρότασης που είχε υποβληθεί από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη στο Υπουργείο Εξωτερικών .

Συγκεκριμένα , σήμερα , έγινε  δεκτό να εξάγει η Ελλάδα στην Κίνα κρόκο Κοζάνης και το κείμενο της σχετικής συμφωνίας αναμένεται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα.

Στηρίζουμε έμπρακτα τον Πρωτογενή και Δευτερογενή  Τομέα της Περιφέρειας. Δημιουργούμε ευκαιρίες ανάπτυξης. Δουλεύουμε συνεχώς και αθόρυβα. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”

15 σχόλια

  • Τελικά χάρη στον Καρυπίδη ή τον Τσιπρα θα πουλήσουμε κρόκο στην Κίνα των 5 δις ανθρώπων;

    Αλήθεια, πόσοι στήμονες αντιστοιχούν σε κάθε κινέζο;

  • γνωριζε πολλους κινεζους προσωπικα ο καρυπας που τωρα που θα φυγει οριστικα θα μπορει να κανει τον ..κινεζο !!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα

  • Μεγάλε Καρυπίδη, χάρη σε σένα καταφέραμε να πουλήσουμε κρόκο στην Κίνα! Τι άλλες &€@&€ θα διαβάσουμε μέχρι τις εκλογές!

  • Αφού “βγήκαμε” από τα μνημόνια όπως λένε, γιατί δε μας αναβαθμίζει ο οίκος Standard & Poors και δηλώνει ότι θα γίνει αναβάθμιση της πιστοληπτική ικανότητας της Ελλάδας όταν φανεί μια αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας και υπάρξει σαφής μείωση των κόκκινων δανείων; Εσείς είδατε καμία διαφορά στην τσέπη σας με το που “βγήκαμε” από τα μνημόνια;

  • Για ποσο .,.,.,. μας περναει ? Αν δεν γινει κατι δραστικο με την προωθηση του προιοντος θα υπαρξει θεμα σοβαρο . Οι κυριοι του συναιτερισμου μονο με την προωθηση δεν ασχολουνται !

    • Αν δεν τρέξετε από μόνοι σας να βρείτε αγορές, δεν κάνετε τίποτε! Αν τα περιμένετε όλα απ’ τους άλλους, ζήτω που καήκατε. Με παρακάλια και ελεημοσύνες από τους πολιτικούς δεν πρόκειτε να πουλήσετε ούτε γραμμάριο του προϊόντος σας! Πάρτε το χαμπάρι. Πάρτε παράδειγμα και τους βελβεντινούς. Κάθε χρόνο από το το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, τα προεδρεία των συνεταιρισμών τους, μαζί με αντιπροσωπείες παραγωγών, οργώνουν ευρώπη, Ρωσία, ασία και αραβία, για να βρουν καινούριες αγορές. Γι’ αυτό και εξάγουν κάθε χρόνο το 80-85% της παραγωγής τους. Χωρίς προσωπικό τρέξιμο, ίδρωμα και πολύ δουλειά, προκοπή δε θα έβλεπαν. Δεν θα είχαν ούτε να φάνε αν τα περίμεναν όλα να είναι έτοιμα από τους άλλους (βουλευτές και κράτος)!

    • Το θέμα είναι πως εννοείς το πίσω και το μπρος, γιατί αν για μπροστά εννοείς τη συμφωνία των Πρεσπών, άστα βράστα…

  • Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Όπως και να παρουσιάζετε ότι και να πείτε η πορεία έχει δρομολογηθεί. Σπίτια σας φτάνει τόση καταστροφή…

  • Τα ηνία του συναιτερισμου και γενικά τη διοίκηση αν δεν την αναλάβουν άνθρωποι επιστημονικά καταρτιζμενοι με τη συμμετοχή τον μελών όσο αφορά τη διοίκηση και τον έλεγχο, το προϊόν δεν το βλέπω καλά. Πρώτη φορά οι παραγωγοί παρέδωσαν Χριστούγεννα και πήραν μηδαμινή προκαταβολή, 150 ευρώ κατά κιλό, το Πάσχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.