Πτολεμαΐδα: Από τα Ορυχεία στην Γερμανία!

20 Φεβρουαρίου 2017
10:27
Κανένα σχόλιο

Περισσότεροι από 25 οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και χειριστές εκσκαπτικών  μηχανημάτων, μετανάστευσαν το τελευταίο εξάμηνο στην Γερμανία, εξ αιτίας της συρρίκνωσης των θέσεων εργασίας στα Ορυχεία της ΔΕΗ, ενώ, το κύμα φυγής  για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ζωής, συνεχίζεται. Τα παραπάνω δήλωσε, κατά την διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Μαυρογένης στην οποία ο αριθμός των μελών  δεν υπερέβαινε τους σαράντα, όταν κατά το παρελθόν, σε αντίστοιχες διαδικασίες, η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Η Ανεργία, τα χαμηλά ημερομίσθια, το δώρο των Χριστουγέννων που καταβλήθηκε μόνο στα χαρτιά, η μη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής  Επιθεώρησης Εργασίας, συνθέτουν το πλαίσιο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το εν λόγω Σωματείο

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.