Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη

2 Μαΐου 2019
10:12
Κανένα σχόλιο

Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη.

ΠΕΪΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στον Άγιο Χριστόφορο Εορδαίας και κατοικεί στην Άρδασσα. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Καραπιπέρη και έχουν δύο γιούς, τον Πέτρο και τον Γιώργο.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Ηλεκτρονικών «Ευκλείδης» της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην Δ.Ε.Η. Α.Ε απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα υπήρξε αντιπρόσωπος της εταιρείας Philips για 35 χρόνια και επισκεύαζε συσκευές ήχου και εικόνας στην Πτολεμαΐδα και στο Αμύνταιο.

Τηλ. 6986031763

ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Είναι οικονομολόγος με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ζει στο Καρυοχώρι και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πτολεμαΐδα από το 2016, ως σύμβουλος επιχειρήσεων και αγροτών. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν στέλεχος σε αντίστοιχες εταιρείες και απέκτησε σημαντική εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας, επενδύσεων και ανάπτυξης.

Ασχολείται ενεργά με πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα. Με τους ανθρώπους που πορεύεται μαζί όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα με ομαδική δουλειά.

Καταθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία του για να κάνει τον τόπο μας καλύτερο, γιατί επέλεξε να μένει εδώ. Όπως αναφέρει: «Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, μέσα από σχέδιο για το αύριο και πολλή δουλειά. Θα συνεχίσω να συνεισφέρω σε αυτό το σκοπό, γιατί είμαι ενεργός πολίτης του τόπου μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν σε αυτό το εγχείρημα».

Tηλ: 6981885037

E-mail: [email protected]

ΤΡΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Βέροια και από το 1990 ζει στην Πτολεμαΐδα. Έχει δυο παιδιά, τον Λεωνίδα (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής) και τη Χαρά (φοιτήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο).

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης. Διετέλεσε Διευθυντής της εταιρείας Ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων της Ε.Ο.Κ «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ». Σήμερα είναι υπεύθυνος στο κατάστημα εμπορίας της Δ.Ε.Η. Α.Ε στην Πτολεμαΐδα.

Τηλ. 6948744110

ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι 33 ετών παντρεμένη με τον Σπυρίδων Στεφανίδη και έχουνε μαζί δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου του Hunddersfield με ειδικότητα BA (Hons) Business Studies και απόφοιτη του North College Thessaloniki με ειδικότητα Business and Administration.

Διατηρεί εργοληπτική εταιρεία Τεχνικών και Χωματουργικών Έργων και είναι Στέλεχος σε εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Προσωπικοί και διοικητικοί στόχοι είναι η αποτελεσματική συνεργασία με μεμονωμένα άτομα και ομάδες και η αποδοχή και ανταπόκριση σε πλήθος πληροφοριών με σκοπό την υλοποίηση του Οράματος του Συνδυασμού.

Τηλ. 6989420755
E-mail: [email protected]

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ορμώμενος εκ Χαραυγής, της πάλαι ποτέ επαρχίας Εορδαίας, υπήρξε υπάλληλος της ΔΕΗ για πλέον των τριάντα χρόνων, με πλούσια δράση σε εργασιακά θέματα ως μέλος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, μέλος της κεντρικής διοίκησης του Σωματείου παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» αλλά και ως εκπρόσωπος των εργαζομένων της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Ως συνταξιούχος, συμμετέχει ενεργά στην πόλη μας, ψάλλοντας επί σειρά ετών στα αναλόγια των ιερών ναών της περιοχής. Σήμερα ψάλλει στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ασβεστόπετρας. Αισθητή είναι και η παρουσία του στο «Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας».

Συζευγμένος με την Κλεονίκη Κοκοβιάδου απέκτησαν δύο παιδιά και πέντε εγγόνια.

Τηλ: 6973744202

E-mail: [email protected]

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

του Θεοδώρου (συνταξιούχου της ΔΕΗ) και της Πολυξένης Δέλπη. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι 25 ετών, απόφοιτη της Σχολής Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα ασχολείται με την Αισθητική, καθώς έχει αποφοιτήσει και από ΙΕΚ Αισθητικής.

Τηλ. 6971942656

E-mail: [email protected]

ΔΡΟΣΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δροσερό Εορδαίας. Κατοικεί στην Κρυόβρυση, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Καλαϊτσίδη και έχουν δύο παιδιά, την Αμαλία και το Δαμιανό. Είναι Αγρότισσα και Κτηνοτρόφος.

Τα ενδιαφέροντά της έχουν να κάνουν κυρίως με τον Πρωτογενή Τομέα. Παράλληλα, με την υποψηφιότητά της επιδιώκει την υιοθέτηση πολιτικών που θα φέρουν την ανάπτυξη στις Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.

Τηλ: 6987020450

Email: [email protected]

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

του Ιωάννη και της Ελένης. Γεννήθηκε στο Ανατολικό Εορδαίας. Φοίτησε στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας. Αποφοίτησε από τον ΟΑΕΔ με την ειδικότητα του Θερμοϋδραυλικού. Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτροσυγκολλητής στην 5η μονάδα Πτολεμαΐδας.

Για 10 χρόνια ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού και αθλητής στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα της Κοινότητας. Ένα από τα όνειρά του, μάλιστα, είναι να δημιουργηθεί και πάλι ποδοσφαιρικός σύλλογος στον τόπο του.

Τηλ. 6978125693

E-mail: [email protected]

ΜΗΤΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στον Περδίκκα Εορδαίας το 1968. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Υφαντίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ελισσάβετ.

Αποφοίτησε από το ΚΕΤΕ Βέροιας με την ειδικότητα Θερμοϋδραυλικού. Από το ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας πήρε την ειδικότητα του Μηχανολόγου Εργαλειομηχανών και Δομικών Κτιριακών Έργων. Από το 1986 – 2008 άσκησε το επάγγελμα το Θερμουδραυλικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στη συνέχεια προσλήφθηκε μόνιμος στο Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας με την ειδικότητα του Θερμουδραυλικού, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Τηλ: 6945512312

ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα και κατάγεται από την Ασβεστόπετρα Εορδαίας. Γιος του Νικόλαου Παγκαλίδη και της Παρθένας Παγκαλίδου. Είναι παντρεμένος με την Ησαΐα Τσαρτσιανίδου από το Μεσόβουνο Εορδαίας και έχουν δύο παιδιά, τη Νένα (22 ετών) και τον Ηλία (19 ετών).

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός των σχολών εμπορικού Ναυτικού. Εργάζεται ως υπάλληλος στη ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει: «ο χαρακτήρας του Γιάννη Καραβασίλη, καθώς και η μεγάλη μου αγάπη για την Εορδαία είναι ο λόγος που κατεβαίνω ως υποψήφιος μαζί του στο συνδυασμό Μπροστά για την Εορδαία».

Τηλ: 6972440336

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.