Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ασκίου, με τον Συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» του Χρ. Ζευκλή, ο Τσολάκης Κωνσταντίνος (Ντίνος)

2 Μαΐου 2019
11:07
Κανένα σχόλιο

Μέσα από την ενασχόληση μου με τους συλλόγους της περιοχής μας, στόχο είχα πάντα να συμβάλω στην διατήρηση των ηθών και των εθίμων, καθώς και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Τον ίδιο σκοπό θέλω να υπηρετήσω και πάλι, αυτή την φορά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον συνδυασμό του Χρήστου Ζευκλή, «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ», και να ζητήσω την στήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές.

O Κωνσταντίνος Τσολάκης γεννήθηκε το 1975 στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος Γαλατινής, και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ACS Courier. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής, του οποίου σήμερα είναι πρόεδρος. Επιπλέον είναι πρόεδρος στον Ιππικό Σύλλογο Γαλατινής «Ο Ηνίοχος», και γενικός γραμματέας του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατινής. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Γαλατινής. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων αναφορικά με την εθελοντική αιμοδοσία, την δωρεά οργάνων, την δωρεά μυελού των οστών κ.α.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.