ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Αναγνωρισμένο Πτυχίο Πληροφορικής- IT SKILLS VELLUM DIPLOMA

20 Φεβρουαρίου 2017
12:45
Κανένα σχόλιο

Αποκτήστε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ πιστοποίηση  γρήγορα εύκολα οικονομικά και με απόλυτη επιτυχία!!!

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) αποδεκτό από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα;

Παρακολούθηση  μαθημάτων με Καθηγητή  για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξετε.

  • Δωρεάν Κάρτα Δεξιοτήτων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης
  • Απεριόριστη Πρακτική εξάσκηση.
  • Προπαρασκευαστικά τεστ προετοιμασίας πριν από κάθε εξεταστική περίοδο.
  • Εάν είστε κάτοχος ή έχετε γνώσεις του Βασικού επιπέδου, μπορείτε να εκπαιδευτείτε και να εξεταστείτε στο Προχωρημένο Επίπεδο (Proficiency Level).
  • Εξετάσεις στο Microsoft Office 2010 ,Windows 7
  • Απόκτηση Πιστοποιητικού Πληροφορικής αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ χωρίς ημερομηνία Λήξης.
  • 1 Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας σε μία ενότηταΔιαδικασία συμμετοχής στις εξετάσεις απόκτησης πιστοποίησης:
    Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις Πληροφορικής της Vellum Global Educational Services που είναι αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.
Έναρξη τμήματος: 8/3/2017
 
Πληροφορίες-εγγραφές 2461027001

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.