kozan.gr: H ψύχραιμη παρέμβαση και προσπάθεια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας (Ταξίαρχου) Δ. Σιορέντα, να ηρεμήσει διαμαρτυρόμενους κατοίκουςτης Νεάπολης (περίπου 100 άτομα), που συγκεντρώθηκαν,  έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι 96 Αφγανοί, μετά τα επεισόδια που προηγήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης 2/5 (Βίντεο 3′)

3 Μαΐου 2019
05:28

 

H ψύχραιμη παρέμβαση και προσπάθεια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας (Ταξίαρχου) Δ. Σιορέντα, να ηρεμήσει διαμαρτυρόμενους κατοίκους της Νεάπολης (περίπου 100 άτομα), που συγκεντρώθηκαν,  έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι 96 Αφγανοί, μετά τα επεισόδια που προηγήθηκαν (διαβάστε εδώ τι συνέβη), το βράδυ της Πέμπτης 2/5. Δείτε ένα απόσπασμα από βίντεο λήψης, από πολίτη, που βρέθηκε στο σημείο:

10 σχόλια

  • Κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος της ασφάλειας, της ηρεμίας και της ποιότητας ζωής των παιδιών μας!!!! Ποιον ρώτησαν για να εγκαταστήσουν 100 αφγανούς στη Νεάπολη;Τι είναι τσιφλίκι του παππού σας; Τι ζητάτε δηλαδή να προκαλούν επεισόδια καθημερινά και να μην αντιδρά κάνεις;

  • Άρχισαν τα όργανα , σε όλες τις χώρες που έχουν πάει όταν βολευτήκαν και απέκτησαν αρκετή αριθμητική δύναμη έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα . Δεν προσαρμόζονται στην κοινωνία απαιτούν η τοπική κοινωνία να προσαρμοστεί στους δικούς τους κανόνες . Για να κερδοσκοπήσουν 2-3 ξενοδόχοι και μερικοί ΜΚΟ και από τις απευθείας αναθέσεις οι έχοντες την εξουσία θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έξω από το σπίτι μας .

  • Σε αυτά θέματα θα πρέπει να βλέπουμε τις χώρες που έχουν εγκατασταθεί αυτοί οι άνθρωποι εδώ και 20-30-40 χρόνια . Τι γίνεται σε αυτές τις χώρες ? Πως συμβιώνουν με των ντόπιο πληθυσμό ? Το σίγουρο είναι ότι το 95% των βομβιστικών – τρομοκρατικών ενεργειών που έχουν γίνει στην Ευρώπη έχουν γίνει από πρόσφυγες – μετανάστες δεύτερης γενιάς . Δεν ξέρω εάν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του τυφλού μίσους και φανατισμού. Η χώρα που υποδέχτηκε τους γονείς σου η χώρα που έδωσε ψωμί στους γονείς η χώρα στην οποία γεννήθηκες και μεγάλωσες , σε αυτή την χώρα παίρνεις ένα όπλα και πας σε μια συναυλία που την παρακολουθούν μικρά παιδιά και αρχίζεις να πυροβολείς ( δυστυχώς πραγματικό γεγονός ) . Δυστυχώς η βία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τυφλοί και δεν απευθύνεται σε αυτούς που τους έφεραν για να κερδίσουν χρήμα

  • Δηλαδή έτσι θα είμαστε από δω και πέρα σε όλη την Ελλάδα; Μήπως πρέπει κάθε φορά που παρανομούν να φορτώνονται στο αεροπλάνο και πίσω; Σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα αυτό ισχύει στην Ελλάδα γιατί όχι; Να πάνε στα σπίτια αυτών που μας τους φέραν τους δήθεν…

  • Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Gérard Collomb τα βρόντηξε πρόσφατα από την κυβέρνησή τους. Στο κείμενο της παραίτησής του χτυπά καμπάνες για το ολοκληρωτικά μη διαχειρήσιμο (totalement ingerrable) της κατάστασης με τη μετανάστευση.

  • Οι φασαρίες τέτοιου είδους είναι φαινόμενο συχνό σε πόλεις, χωριά που έχουν πολλούς φαντάρους. Τέτοια γίνονται και χειρότερα. Όσοι έχουν πάει φαντάροι στον Έβρο ξέρουν. Όταν πας σε ένα καφέ και σε κοιτάζουν όλοι με μισό μάτι, δεν θέλει να γυρίσει και το δικό σου μάτι. Αν δεν τους θέλετε, εγώ μαζί σας. Διώξτε τους, να πάνε αλλού που τους θέλουν. Κάθε 24 του μήνα πληρώνει μπραφ η Μέρκελ.

  • Δυστυχώς στο βωμό των χρημάτων που θα κερδίσουν κάποιοι υποβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας , χάνουμε το αγαθό της ασφάλειας

    • Φίλε μου, ευτυχώς ή δυστυχώς αν ένας άνθρωπος θέλει να πάει κάπου επειδή πεινάει ή φοβάται για τη ζωή του, θα πάει ακόμη και κολυμπώντας. Άλλη μια Ελλάδα ζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μην ξεχνιόμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.