Τα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ

3 Μαΐου 2019
11:30

 

Τα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΟΥΚΑΛΙΑΣ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Δημήτρης Τιούκαλιας γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1976 όπου ζει μέχρι σήμερα και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η αγάπη του για το Βόιο τον παρακίνησε από νεαρή ηλικία να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές του 2014. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και από το Φεβρουάριο του 2017 έως σήμερα, ασκεί καθήκοντα Προέδρου στο Ν.Π.Δ.Δ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου κατάγεται από το Μικρόκαστρο. Είναι παντρεμένος με δύο(2) παιδιά και ασκεί το επάγγελμα του Αγρότη. Έχει διατελέσει επί 8 χρόνια τοπικός σύμβουλος Μικροκάστρου.

ΜΑΡΘΑ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ- ΑΝΔΡΕΑΔΗ-Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η Μάρθα Σπύρογλου- Ανδρεάδη ζει στη Νεάπολη και είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Ανδρεάδη. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Κατάγεται από το Αυγερινό.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ(ΚΟΥΜΑΝ)- Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ

Ο Γιώργος Τζήκας, γνωστός στους φίλους και γνωστούς με το προσωνύμιο «Κούμαν», γεννήθηκε στη Γερμανία το 1974. Ζει στην Εράτυρα και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στον κλάδο της γουνοποιίας.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ασκίου από το 2007 έως το 2008, και Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΣ από το 2009 έως το 2010.

Τα τελευταία 20 χρόνια συμμετέχει σε συλλόγους και φορείς της Εράτυρας ως μέλος των Δ.Σ.

ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ

Η Κατερίνα Παράσχου του Νικολάου και της Μαλαματής γεννήθηκε στο Σισάνι στις 8 Απριλίου του 1999. Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Νεάπολης και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη Φιλοσοφική Σχολή, στο τμήμα Ιστορία και Αρχαιολογίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(ΚΟΦΤΗΣ)- Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Ο Παναγιώτης Κυριακίδης, γνωστός στους φίλους του με το προσωνύμιο «Κόφτης», γεννήθηκε το 1971 στο Τσοτύλι όπου και ζει με την οικογένειά του. Κατάγεται από Δραγασιά ενώ έχει ως έδρα των επιχειρήσεων του τη Γλυκοκερασιά. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα, διατηρώντας καλλιεργούμενες εκτάσεις, μια σύγχρονη μονάδα ζώων γαλακτοπαραγωγής και κατανάλωσης. Παράλληλα η ενασχόλησή του με την αμπελουργία είναι η νέα πρόκληση. Είναι πατέρας δύο(2) παιδιών και ασχολείται ενεργά με ζητήματα που αφορούν μαθητές και νέους της περιοχής, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Τσοτυλίου.

Ένα σχόλιο

  • Αν ορισμενοι απο τους υποψηφιους ειχαν την αισθηση του χιουμορ, δεν θα εβαζαν καποιον 3ο να τους γραψει δυο λογια, αλλα θα εβγαιναν να μιλησουν για το ποιοι ειναι.
    Εκει να δεις γελιο κυρια μου….. Θελουν ψηφο και δεν μπορουν να αρθρωσουν μια προταση χωρις 8514566336 συντακτικα λαθη και θελουν να τους παρουν και στα σοβαρα καποιοι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.