Οδηγίες
0 από 8 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το γάλα με τους κρόκους και το νισεστέ.
-
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και ενσωματώνουμε την ζάχαρη.
-
Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνει κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
-
Στρώνουμε φέτες από τσουρέκι σε σκεύος 38×32 εκατοστών.
-
Προαιρετικά βάζουμε σιρόπι βύσσινο ή φράουλα.
-
Απλώνουμε στην χλιαρή κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
-
Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλα φιλέ και ρόδι.