Οδηγίες

0 από 8 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με τους κρόκους και το νισεστέ.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και ενσωματώνουμε την ζάχαρη.
  3. Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνει κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  5. Στρώνουμε φέτες από τσουρέκι σε σκεύος 38×32 εκατοστών.
  6. Προαιρετικά βάζουμε σιρόπι βύσσινο ή φράουλα.
  7. Απλώνουμε στην χλιαρή κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  8. Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλα φιλέ και ρόδι.