Σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» – www.ypeythinamazi.gr

3 Μαΐου 2019
18:03
Κανένα σχόλιο

Ακόμα έναν τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες εγκαινιάζει ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής και της άμεσης ενημέρωσης, εδώ και ημέρες βρίσκεται στον αέρα η επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού, την οποία μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypeythinamazi.gr.
Ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», έχει επιλέξει από την πρώτη στιγμή τη δημόσια προβολή των θέσεων και των απόψεων του, τόσο μέσα από τα παραδοσιακά ΜΜΕ(ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες), ενώ φυσικά επικοινωνεί τη δραστηριότητα και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις, καθημερινά από τα σύγχρονα μέσα διατηρώντας λογαριασμούς σε facebook, twitter και instagram.
Στην επίσημη ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους υποψηφίους, τη δραστηριότητα της προεκλογικής περιόδου και φυσικά να μελετήσουν αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού.
Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, μέσω των τρόπων επικοινωνίας που προτείνονται στη σχετική ενότητα.
Ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας αποτελεί βασική επιλογή για το συνδυασμό «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», πάνω στον οποίο θα βασιστεί μεγάλο μέρος της εξυπηρέτησης των πολιτών την επόμενη μέρα στο Δήμο Βοΐου, παράλληλα με την προώθηση του τουριστικού, επιχειρηματικού και φυσικού πλούτου της περιοχής.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.