H ανταπάντηση του Λ. Τρίγκα και της Κ. Βασιλείου στο συνδυασμό των «Αδέσμευτων πολιτών» του Κ. Κύργια

4 Μαΐου 2019
06:28

Κατ αρχήν αφήστε το ερασιτεχνικό ψυχογράφημα σε επαγγελματίες ψυχολόγους.

Δεν σκεφτήκατε μάλλον οτι αυτό το έκανα εγώ σ εσάς , διότι έχω και την εξειδίκευση πάνω στο θέμα και αποφάσισα ότι θα έπρεπε εγκαίρος να αποχωρήσουμε από το συνδυασμό σας.

Με πολλή χαρά αλλά και ανακούφιση επιβεβαιώσαμε το θετικό της απόφασής μας ,διαβάζοντας την άκρως συκοφαντική και ψευδή δημόσια δήλωσή σας για τα πρόσωπά μας .

Σχετικά με όσα μας προσάπτεται περί επαιτείας και εκβιασμού ,πρώτων μάλλον δεν διαβάσατε τα βιογραφικά μας και την ενασχόληση μας και δεύτερον τους εκβιασμούς με αποδεικτικά στοιχεία αλλά και τους τραμπουκισμούς από την πλευρά κάποιων μελών σας αμέσως μετά την αποχώρησή μας ,τα έχουμε εμείς !

Εμείς δεν εκβιάσαμε ποτέ ,ούτε εκβιάζουμε κανέναν.

Καλύτερα να ζητήσετε συγνώμη από το Θεό ,διότι εμείς άνθρωποι είμαστε και συγχωρούμε ..

Μην ξεχνάτε ότι εδώ και δύο χρόνια μας παρακαλούσατε να γίνουμε υποψηφιοί σας και μέχρι προχτές το μεσημέρι παρακαλούσατε να μην φύγουμε από το συνδυασμό σας .

Μετά τα όσα ψεύδη χρησιμοποιήσατε για να σπιλώσετε την υπόληψη μας ,μάλλον μόνοι σας προσβάλεστε και παρουσιάζετε ένα άσχημο προφίλ ενώ εκτίθεστε ανεπανόρθωτα .

Συμβουλή …αποδεχτείτε αυτό που συνέβει και εκφραστείτε με αγάπη ,χαρά και κατανόηση όπως εσείς μας επιδεικνύετε στη δήλωσή σας , το τρόπο που θα έπρεπε να φερθούμε απέναντί σας .

Διαβάστε δε καλύτερα την δική μας προηγούμενη δήλωση , για να κατανοήσετε ότι δεν κατηγορήσαμε τον Κο Κύργια για οτιδήποτε ,παρα μόνο αναφέραμε την απόφαση μας για κοινή αποχώρηση ,διότι έχουμε αντίληψη ,γνώμη και γνώθι σ αυτόν !

Θεωρούμε ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο και μην ξεχνάτε …Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει !

Καλή επιτυχία στο Συνδυασμό σας

Κατερίνα Βασιλείου – Λεωνίδας Τρίγκας

8 σχόλια

  • Ωραίο σήριαλ. Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο-απάντηση από το αντίπαλο στρατόπεδο.
    Υ.Γ. Όταν κάποιος γράφει χρησιμοποιώντας κειμενογράφο ηλεκτρονικού υπολογιστή,οι λέξεις που είναι λάθος γραμμένες, εμφανίζονται με κόκκινη υπογράμμιση.

    • Ισενα μαρ ιπιδι φενιτι σ αρεζν οι σαπουνοπιρες θα σι βανουμι να πεκσ τν κσιπνια παραμουρφομεν. Θελτς του ρολον αφτον. Αι μαρ φεγα καντς κι σχολια ουθρουγραφιας περπιρεκου

      • Έτσι σ άρεσει να λες ?? Έτσι βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ ?? Μπορούσαν πριν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών να μπούνε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ?? Η απάντηση στις κάλπες γερμανοτσολιάδε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.