Για το τώρα και το μέλλον μας (Της Ευθυμίας (Έφη) Ζυγούρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)

6 Μαΐου 2019
22:18
Κανένα σχόλιο

Μέχρι χθες, όχι μόνο δεν είχα σκεφτεί να βάλω υποψηφιότητα, αλλά, ανήκα σ’ αυτή τη μερίδα των πολιτών που νιώθουν αποστροφή για την πολιτική – με τη μορφή τουλάχιστον που τη ζούμε στη χώρα μας.

Ο αρνητικός, μη λειτουργικός τρόπος, που εκφράζονταν και υλοποιούνταν οι πολιτικές θέσεις, με καθήλωναν χωρίς διάθεση για δράση. Δεν ήθελα να έχω καμία εμπλοκή με το «σύστημα».

Στην πορεία βέβαια, και για λόγους που έχουν να κάνουν με τις αξίες, τα πιστεύω και την προσωπικότητά μου, έχω μετακινηθεί, από την προηγούμενη θέση μου.

Σε αυτό συνετέλεσαν:

Η αγανάκτηση μου ως προς την σημερινή κατάσταση του δήμου, όπως αυτή εκφράζεται λειτουργικά και θεσμικά

Η ανάγκη μου να ζω σ ένα περιβάλλον που θα μου προσφέρει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο

Η αναγνώριση πως έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, έστω με τη μη συμμετοχή μου.

Η αισιοδοξία μου πως μπορεί να αλλάξει.

Η όρεξη μου για προσφορά.

Η πίστη μου στις δυνατότητες μου.

Το ομαδικό μου πνεύμα και η εμπειρία μου σε συλλογικές συνεργασίες.

Το κομβικό βέβαια γεγονός ήταν η «συνάντηση» με την ομάδα της ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Πιστεύω στις αρχές που η ΓΕΦΥΡΑ πρεσβεύει. Αρχές που βασίζονται στη δημοκρατική λειτουργία, τη συμμετοχή και τη συλλογική λήψη αποφάσεων.

Πιστεύω στο ανθρώπινο δυναμικό της ΓΕΦΥΡΑΣ, στους συνυποψηφίους μου, γιατί διαθέτουμε την όρεξη και τις δυνάμεις να εργαστούμε με αποτελεσματικότητα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Όλοι μαζί οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι μαζί το σχεδιάσαμε και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

* Η Ευθυμία (Έφη) Ζυγούρη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του υποψ. Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.