Ανακοίνωση συνδυασμού Τοπικής Κοινότητας Ασβεστόπετρας «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Κοινότητας Ασβεστόπετρας»

7 Μαΐου 2019
13:51
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26
ης Μαΐου 2019, ο νέος εκλογικός νόμος (Κλεισθένης) δίνει τη δυνατότητα να εκλεγούν σε τοπικό επίπεδο ανεξάρτητοι συνδυασμοί με ψηφοφορία .

Αυτό δεν υποχρεώνει πλέον τους υποψήφιους για τα τοπικά συμβούλια να βρίσκονται οπωσδήποτε κάτω από την ομπρέλα ενός υποψηφίου Δημάρχου και της αντίστοιχης πιθανής κομματικής προέλευσής του, γεγονός το οποίο αποδεδειγμένα υποβάθμιζε τις τοπικές κοινότητες.

Με  την  ανακοίνωση  αυτή,  δηλώνουμε  για  πρώτη  φορά   και  επίσημα  ότι  θα κατέλθουμε  ως   Τοπικός  Ανεξάρτητος   Συνδυασμός  στις  ερχόμενες  κοινοτικές  εκλογές  του Μαϊου, διεκδικώντας   την ψήφο  σας , με  ένα  πλήρες  ψηφοδέλτιο.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας, που νοιάζονται και θέλουν εξίσου με μας, το καλό του χωριού, να συστρατευθούν μαζί μας για μια κοινή προσπάθεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι.


1. ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

2. ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

4. ΚΕΣΚΙΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΚΟΤΖΑΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.ΤΕΡΖΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Αποτελεί χρέος μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου … που μας ανέθρεψε,

στον οποίο ζούμε ως σήμερα.

Με εκτίμηση,
Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ»ου το


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.