kozan.gr: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Λαμπρόπουλου – Kορδίστα – Αλληλομηνύσεις (Αποκλειστικό)

7 Μαΐου 2019
15:19
Κανένα σχόλιο

 

Θερμό επεισόδιο, μεταξύ του δημάρχου Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλου και του άλλοτε στενού συνεργάτη του και πρώην Αντιδημάρχου Ανδρέα Κορδίστα, σημειώθηκε σήμερα στο δημαρχείο στη Σιάτιστα, λίγο μετά τη 13:00. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το περιστατικό, ο Α. Κορδίστας, πλέον υποψήφιος με το συνδυασμό του Λ. Γκερεχτέ, ζήτησε από το δήμαρχο να βρει μια λύση ώστε να πληρώσει περίπου 20 άτομα, εργαζόμενους στην καθαριότητα, που παραμένουν καιρό απλήρωτοι, ειδικότερα όμως συγκεκριμένο εργαζόμενο ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση. Οι απαντήσεις που έλαβε από τον Δήμαρχο δεν τον ικανοποίησαν και η μεταξύ τους κουβέντα “ανέβηκε” σε τόσο υψηλούς τόνους, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Ο δήμαρχος Βοΐου ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τα λεγόμενα (ισχυρίζεται ότι τον εξύβρισε και τον πρόσβαλε με υποτιμητικά σχόλια) και τη στάση που επέδειξε ο πρώην συνεργάτης του και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με τον κ. Κορδίστα εκείνος επιβεβαίωσε το γεγονός περί του συμβάντος, ενώ κι αυτός, αυτή την ώρα (15:15), βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει μήνυση για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου Δ. Λαμπρόπουλου, καθώς όπως ισχυρίζεται οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι χωρίς σύμβαση εργασίας.

kozan.gr

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.