Περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε Κοζάνη και Καστοριά, την Τετάρτη 8 Μαΐου

7 Μαΐου 2019
17:19

 

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στην Κοζάνη και την Καστοριά, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων.

Στις 08:30 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου θα συνομιλήσει με τη διοίκηση αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Στις 09:30 θα βρεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, στις 10:00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και στις 10:30 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων για ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».

Κατόπιν, θα αναχωρήσει για την Καστοριά. Στις 12:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καστοριάς και κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με συλλόγους ΑμΕΑ της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής θα επιστρέψει στην Κοζάνη και στις 16:00 θα συναντηθεί στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης με 15 Ποντιακούς Συλλόγους. Στις 17:00 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο ΑμΕΑ Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης και στις 19:00 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση – συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στο «Cafe Avantzo».

8 σχόλια

      • Ζήτω η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ , ζήτω τα παπαγαλάκια που την καταπίνουν αμάσητη και την αναπαράγουν .

      • Ξέχασες να πεις ζήτω η λίστα ΛΑΝΓΚΑΡΤ που ευτυχώς ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και στήθηκαν δικαστήρια , τιμωρήθηκαν οι πλούσιοι φοροφυγάδες με τα κότερα τους

  • Ζήτω οι καταργήσεις με ένα Νόμο Και ένα Άρθρο. Το αφορολόγητο των 12000. Ο κατώτατος στα 750 €. Ζήτω η μεταφορά της κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια (αεροδρόμια, λιμάνια, αρχαία. δρόμοι πάρε – πάρε απ’ όλα έχω). Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία. Ζήτω ο Πάνος Ο Καμμένος, η Κουντουρά, η Μεγαλοοικονόμου, η Καρακώστα, ο Θεοχαρόπουλος (και συγχαρητήρια για το Υπουργείο) και και. Ο Καλογρίτσας ο Πετσίτης και και

    • Φαίνεται ότι δεν μπορείς να σκεφτείς τι το διατυμπανίζεις βρε δεξιούλη; τον Νοέμβρη πάλι εκλογές θα κάνεις για να βρείς αρχηγό τον κούλη ξέχνα τον είναι loser

  • το πάλαι ποτέ στέλεχος του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.Ο αρχηγός του τολμούσε και έλεγε : Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες !
    Ο νέος αρχηγός του λέει: Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του !

    κ. Κουρουμπλή κάντε και μια βολτούλα στις Πρέσπες, αφου σας γοητεύει !!! κατάντημα………………

  • Όταν το ΠΑΣΟΚ μεταλλάσετε σε ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς καμιά από τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και το νέο ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) κατηγορεί το παλιό ΠΑΣΟΚ για κακοδιαχείριση τότε σίγουρα το νέο ΠΑΣΟΚ απευθύνετε σε άτομα που έχουν κενό εγκέφαλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.