Tα βιογραφικά 8 υποψηφίων του συνδυασμού “Βόιο – Υπεύθυνα μαζί” με υποψήφιο δήμαρχο Βοΐου Λάζαρου Γκερεχτέ

8 Μαΐου 2019
14:38
Κανένα σχόλιο

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΖΙΛΙΝΗΣ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΣΙΣΤΑΣ

Ο Λευτέρης Τζιλίνης γεννήθηκε και κατοικεί στη Σιάτιστα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει στην αυτοδιοίκηση από το 1982. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών και άσκησε χρέη Αντιδημάρχου Σιάτιστας σε διαφορετικές περιόδους(1999-2000 και 2007-2008). Από το 2016 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Χρήστος Στεργίου είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ζει στη Σιάτιστα και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Σιάτιστας την περίοδο 2007-2010. Άσκησε επίσης καθήκοντα Αντιδημάρχου για ένα χρόνο. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Βοΐου την περίοδο 2011-2014.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΑΣ- Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ

Ο Στέργιος Κουκουλέτας γεννήθηκε το 1968 στο Καλονέρι, όπου διαμένει έως και σήμερα μόνιμα. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος διπλώματος πληροφορικής και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και σχέσεων με πελάτες. Γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα, ενώ υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Οικονομικού.

Εργάστηκε για δύο(2) χρόνια στο κέντρο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Την περίοδο 1996-1999 εργάστηκε ως συντάκτης στο ευρείας κυκλοφορίας οικονομικό περιοδικό EUROPEAN BUSSINES και στη συνέχεια με το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, σχεδίασαν την αθλητική εφημερίδα SCORE LIVE της οποίας υπήρξε αρχισυντάκτης.

Το 2002 μετά από εξετάσεις έλαβε πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων, για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και επενδυτικών προϊόντων. Εργάστηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική «ΕΘΝΙΚΗ», εταιρεία του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, όπου έλαβε προαγωγή σε Διευθυντή ομάδας πωλήσεων. Από το 1985 μέχρι το 2017 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΥΡΝΑ- ΤΣΙΟΤΣΙΟΥ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Η Βασιλική Τύρνα- Τσιότσιου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών(3) παιδιών. Ζει στη Σιάτιστα και εργάζεται ως σχολική τροχονόμος. Είναι μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Σιάτιστας.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΗΛΙΑ- ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ- Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η Ελένη Παπαηλια- Αντωνοπούλου, με καταγωγή από το Μικρόκαστρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε ελεύθερη επαγγελματίας με καταστήματα έτοιμων ενδυμάτων. Ζει στη Νεάπολη και είναι ιδιοκτήτρια καφετέριας. Έχει μια κόρη, την Αγνή, η οποία εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

ΑΝΘΗ ΤΣΙΡΑΝΙΔΟΥ- Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Η Ανθή Τσιρανίδου του Ηρακλή, γεννήθηκε στην Ανθούσα. Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Παναγιωτίδη με τον οποίο απέκτησε δύο κορίτσια. Εργάστηκε επί σειρά ετών στη σχολή Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και σε άλλους κλάδου του Δήμου, ως βοηθός μάγειρα. Το τελευταίο διάστημα διατηρεί καφενείο στη Νεάπολη.

ΕΛΕΝΗ ΚΕΡΑΜΑΡΗ- Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Κοζάνης όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι κόρη

του Παναγιώτη Κεραμάρη και της Αικατερίνης Χιόνου από την Σιάτιστα.

Είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Ψυχολογίας και Βιοθεραπείας.

Πάνω από 20 χρόνια ασχολείται με την ανακούφιση του ανθρώπινου

πόνου. Μαζί με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Δούκαρη διατηρούν γραφείο

Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στο Κολωνάκι και στην Νεάπολη

Κοζάνης. Έχουν δώσει διαλέξεις σε Πανεπιστήμια και Συνέδρια στην

Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει τιμηθεί από το WHO is WHO για την προσφορά της στον άνθρωπο.

Είναι μητέρα 3 παιδιών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.