Προκηρύχθηκε η δημοπράτηση της κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης

8 Μαΐου 2019
19:49

Προκηρύχθηκε από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη η δημοπράτηση της κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ( ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας). Το κτίριο θα ανεγερθεί στην πόλη της Κοζάνης επί των οδών Ευτέρπης και Απόλλωνος, σε οικόπεδο έκτασης 1.495,67 τμ. Ολοκληρώνονται επίσης οι οι διαδικασίες και δημοπρατείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 15ο Νηπιαγωγείο.

Το κτίριο θα ανεγερθεί στην πόλη της Κοζάνη, επί της οδού Ολύμπου, σε οικόπεδο έκτασης 769,40τμ.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες πραγματοποίηθηκε και η δημοπράτηση της επέκτασης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης!

 

8 σχόλια

  • Βρε τον λευτεράκη! Από πότε ο δήμαρχος προκηρύσει και σχολεία?
    Μα από τότε που έχει πρεμούρα για τις εκλογές! Να δεις που θα πει πως θα το χτίσει κιόλας( ο δήμαρχος , πάντα)!

  • Ο συνδυασμός της μακέτας και των διμηνων προσλήψεων …Τόσες ψηφοθυρικες προσλήψεις διμηνων πριν τις εκλογές ουδέποτε έγιναν ν..Θα φέρεται και τον πύργο του Άιφελ μέχρι 26 του μήνα για να μας πείσετε …Ούτε δεύτερη Κυριακή δεν πάτε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.