Οι συναντήσεις του κ. Κουρουμπλή στη Κοζάνη και την Καστοριά (Φωτογραφίες)

8 Μαΐου 2019
21:45

Την Κοζάνη και την Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε σειρά συναντήσεων στις δύο πόλεις.

Αρχικώς επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γεώργιο Χιωτίδη, άλλα μέλη της διοίκησης καθώς και με τα σωματεία των εργαζομένων και ιατρών.

Ακολούθησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, όπου τον υποδέχθηκαν ο διοικητής κ. Γιώργος Ρούτσιας και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Νίκος Καζαντζίδης.

Η επόμενη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή ήταν στην Αστυνομία Κοζάνης όπου συνομίλησε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Δυτική Μακεδονίας ταξίαρχο κ. Δημήτριο Σιόρεντα, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Κεραμά και άλλα μέλη της υπηρεσίας.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής στη συνέχεια βρέθηκε στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα», όπου παρέχονται σε παιδιά και ενήλικες δημιουργική απασχόληση αλλά και διάφορες δράσεις με εξειδικευμένους δασκάλους. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑμΕΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Μίγγο.

Ακολούθως βρέθηκε στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού καθώς και στο Νοσοκομείο Καστοριάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γεώργιο Κίρκο, τον Υποδιοικητή κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Διονύση Μωυσίδη. Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε από τον Διοικητή και από τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τα τρέχοντα θέματα και δεσμεύτηκε να παρέχει από όποια θέση υπηρετεί, αμέριστη στήριξη στο νοσοκομείο. Ακολούθησαν συναντήσεις με συλλόγους ΑμΕΑ της Καστοριάς και των γύρω περιοχών.

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην Κοζάνη όπου συναντήθηκε με μέλη πολλών Ποντιακών Συλλόγων στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης και στη συνέχεια παραβρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στο «Cafe Avantzo» παρουσία των κ.κ. Κίρκου, Γαβριηλίδη και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Καρυπίδη.

Φ1: Στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

Φ2, Φ3: Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Φ4: Στην Αστυνομία Κοζάνης.

Φ5, Φ6, Στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».

Φ7, Φ8: Στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού

Φ9: Στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Φ10: Με συλλόγους ΑμΕΑ της Καστοριάς

Φ11: Με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γεώργιο Κίρκο, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Διονύση Μωυσίδη και τον μέλος της ΝΕ κ. Περικλή Ζαγάρα.

Φ12: Στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

Φ13, Φ14: Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης παρουσία των κ.κ. Κίρκου, Γαβριηλίδη και Καρυπίδη.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.