Σύλληψη 54χρονου σε περιοχή της Κοζάνης για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Φωτογραφία)

9 Μαΐου 2019
11:30
Κανένα σχόλιο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας, καραμπίνα, 146 φυσίγγια των 9 mm, 162 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 3 ραδιοασύρματοι και γκλόπ

Συνελήφθη χθες (08-05-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 54χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και στοχευμένων δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα (1) πιστόλι,

  • ένας (1) γεμιστήρας πιστολιού με έξι (6) φυσίγγια των 9mm,

  • ένα (1) κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού,

  • εκατόν εξήντα δύο (162) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων τύπων,

  • τρεις (3) φορητοί ραδιοασύρματοι και

  • ένα (1) ξύλινο γκλομπ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 54χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, εκατόν σαράντα (140) φυσίγγια των 9mm.

Επίσης, σε βάρος του 52χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του κυνηγετικού όπλου, σχηματίσθηκε δικογραφία, για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.