Περιοδεία στην Δημοτική Ενότητα Βερμίου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού. Το κλιμάκιο της «Ενωμένης Εορδαίας» επισκέφθηκε κατά σειρά τις Τοπικές Κοινότητες: Ανατολικού, Κομνηνών, Μεσόβουνου και Πύργων.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς συζήτησε με τους κατοίκους του πρώην Καποδιστριακού Δήμου τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ κατόπιν και μέσα από διάλογο ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» έκανε γνωστές τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, του οποίου η στήριξη ο Παναγιώτης Πλακεντάς επανέλαβε ότι είναι πρωταρχική μέριμνα της επόμενης δημοτικής αρχής. Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κατασκευής και βελτίωσης της αγροτικής καθώς και της εσωτερικής οδοποιίας.

Τέλος αναλύθηκε μία από τις βασικές προτάσεις της «Ενωμένης Εορδαίας» στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας μέσω της καθιέρωσης της «εβδομάδας της γειτονιάς και της Τοπικής Κοινότητας», κατά την οποία όλος ο στόλος του Δήμου, υπάλληλοι κι επιχειρήσεις (ΔΕΥΑΕ, ΔΕΤΗΠ), θα βρίσκονται εκεί και σε συνεργασία με τους πολίτες θα παρεμβαίνουν, θα διορθώνουν, θα προλαμβάνουν.