4 ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού “Βόιο – Υπεύθυνα Μαζί – και τα βιογραφικά τους

10 Μαΐου 2019
10:15
Κανένα σχόλιο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΙΑΡΑ – Δ.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Η Φωτεινή Ζιάρα του Βασιλείου και της Σταματίας, κατάγεται από τον Πεντάλοφο όπου εκεί

μεγάλωσε και τελείωσε το Καρούτειο, με Λυκειακές Τάξεις, Γυμνάσιο Πενταλόφου. Έχει

παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Τζιαμπίρη του Πέτρου και της Ευαγγελίας, από το Βυθό και έχουν δύο παιδιά, τον Πέτρο και το Βασίλειο.

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Κάτοχος άδειας ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος.

Επίσης είναι Πιστοποιημένος σύμβουλος συγκριτικής αξιολόγησης επιχειρήσεων

«BENCHMARKING QUALIFIED CONSULTANT» και έχει λάβει αναγνωρισμένο δίπλωμα από το

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Ερευνητική Μονάδα URENIO).

Επιπρόσθετα είναι Στέλεχος του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Ελεγκτών (ΕΜΠΕ) δυνάμει του άρθρου 11 του Π.Δ. 33/2011 (ΦΕΚ 83/Α’/2011) «Διαδικασία Αξιολόγησης και Ελέγχου των επενδυτικών σχεδίων που υπάγονται στον.3908/2011», βάση της με υπ’ Αριθμ. Πρωτ. 100952 / 2-3-2012 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Από το 2000 έως το Μάρτιο του 2018 εργαζόταν ως οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρεία ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στην Κοζάνη με κύριες δραστηριότητες τη Σύνταξη Επιχειρησιακών Σχεδίων / Οικονομοτεχνικών Μελετών /Τεχνικών Δελτίων και συγκεκριμένα τη Σύνταξη, Υποβολή Επενδυτικών Σχεδίων σε Επιχειρησιακά Προγράμματα και παρακολούθηση και καθοδήγηση των επενδυτών για την ορθή υλοποίηση τόσο του φυσικού και οικονομικού τους αντικειμένου όσο και του χρηματοδοτικού τους σχήματος.

Είναι εξειδικευμένη για την Παρακολούθηση των Χρηματοδοτήσεων των Επενδυτών, δηλαδή για την καθοδήγηση τους για τον καθορισμό του ύψους και του είδους του επενδυτικού δανείου που μπορούν να λάβουν καθώς και για την εκτίμηση για την εύλογη αποπληρωμή τους, σε συνδυασμό με την εκτίμηση του χρόνου είσπραξης της δημόσιας επιχορήγησης, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Υπήρξε Ελεγκτής οικονομικού και φυσικού αντικειμένου επενδυτικών έργων στο πλαίσιο των προγραμμάτων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Είναι Άριστη χειρίστρια του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) για τη διαχείριση των επενδυτικών σχεδίων (από την υποβολή έως και την ολοκλήρωσή τους).

Από το Σεπτέμβριο του έτους 2014 είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βοΐου και ορίστηκε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου καθώς και Εντεταλμένη Σύμβουλος Προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Από τον Νοέμβριο του έτους 2014 έως τον Οκτώβριο του έτους 2016 διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ με Διακριτικό Τίτλο Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Από τον Μάρτιο του έτους 2018 έως και τον Απρίλιο του έτους 2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικού, Οικονομικών και Προγραμματισμού του Δήμου Βοΐου

Η αγάπη της για τον τόπο της που μεγάλωσε και έζησε και η εμπειρία της, τόσο η πολυετή

εργασιακή όσο και αυτή που αποκόμισε 5 έτη από την ενασχόλησή της με τα κοινά, την ώθησαν στο γεγονός να έχει την διάθεση, την δύναμη και την τόλμη να συνεχίσει και να θέσει υποψηφιότητα με έναν άνθρωπο που γνωρίζει ως τον πιο ιδανικό και κατάλληλο για Δήμαρχο του Βοΐου, τεχνοκράτη με γνώσεις, μεθοδικότητα και εμπειρία το Λάζαρο Γκερεχτέ έτσι ώστε να συνεργαστούν «ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» με όραμα και έργο για ένα καλύτερο Βόιο που θα τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και θα ευημερήσει ώστε να κρατήσει τους νέους ανθρώπους κοντά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΠΕΡΔΑΣ- Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Σιαπέρδας του Αθανασίου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε στη Δαμασκηνιά το 1969. Μεγάλωσε και πήγαινε σχολείο στο χωριό του και έπειτα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο στη Σιάτιστα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές στον παραϊατρικό τομέα, ως Βοηθός Ιατρικών Μικροβιολογικών Εργαστηρίων και εργάστηκε σε ιδιωτικά ιατρεία και κλινικές της Θεσσαλονίκης. Από το 2000 και έπειτα διετέλεσε προϊστάμενος σε ιδιωτική νευρολογική κλινική και Διευθύνων δύο(2) χρόνια αργότερα.

Από το 2010 εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή όπου εργάζεται ως Διευθυντής σε Νευροψυχιατρική Κλινική.

Παράλληλα είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμασκηνιάς «Η Παναγία» από την ίδρυσή του.

ΑΝΝΑ ΝΤΕΡΟΥ-Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Η Άννα Ντέρου ζει στη Σιάτιστα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο(2) παιδιών. Έχει πτυχίο Βιβλιοθηκονομίας και παράλληλα απέκτησε πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά και συμμετείχε στις εκλογές του 2014, όπου και εκλέχθηκε τοπική σύμβουλος Σιάτιστας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΟΥ- Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νεάπολη, είμαι κόρη του Παναγιώτη Τσαρμπουλίδη και της Αλεξάνδρας (Λουλας) Χριστόπικου . Είμαι παντρεμένη με ένα γιο.

Αποφοίτησα από τη Σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική και παράλληλα Πληροφορική. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζομαι στο Εργατικό

Κέντρο Ν. Κοζάνης ως γραμματέας. Μέσω της εργασίας μου απέκτησα βαθιά επιστημονική γνώση των εργασιακών σχέσεων ερχόμενη σε καθημερνή τριβή με τα

προβλήματα των πολιτών ( εργαζομένων και ανέργων) .

Ιδιαίτερη ευαισθησία έδειξα στις ανάγκες των εργαζομένων γυναικών προβάλλοντας τα προβλήματά τους μέσω της Δομής Ισότητας τω φύλων του ΙΝΕ

ΓΣΕΕ .

Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά εκδηλώθηκε από τα νεανικά μου χρόνια έως και σήμερα.

Έχοντας επιστημονική γνώση αλλά και επ΄ έργω εμπειρία από την καθημερινή ενεργή ενασχόληση μου με τα προγράμματα Δομή στήριξης της γούνας, ΕΣΠΑ ,

EQUAL , TOPEKO, TOΠΣΑ, ΛΑΕΚ , υλοποίησα αρκετές μελέτες σε σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα και την ανεργία. Επίσης ασχολήθηκα μέσω της Ένωσης

Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

 Διετέλεσα Πρόεδρος και Μέλος του στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.

 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παιδικού σταθμού

ΔΕΠΑΚ

 Γραμματέας του 12 ΟΥ Νηπιαγωγείου Κοζάνης

 Μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής στην Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης

 Μέλος ΤΟΥ Σωματίου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Συμμετείχα σε ημερίδες και διάφορα συνέδρια για την εργασία και την ανεργία και ανέπτυξα για μεγάλο διάστημα συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση.

Παλεύουμε, επιχειρούμε και επενδύουμε στον τόπο μας!! Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών θέλουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να

δώσουμε μία καλύτερη ευκαιρία για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές. Γιατί θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά. Όλοι υπεύθυνοι μαζί για

τον τόπο μας , για το δικό μας Βόιο , ώστε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για την ποιοτική άνοδο του Δήμου μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου Βοΐου αποδέχτηκα την

τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ, «Βόιο Υπεύθυνοι Μαζί» με πίστη στις ανθρώπινες αξίες. Ενός ανθρώπου που με το ήθος,

την αξιοπρέπεια και την αναπτυγμένη κοινωνική του ευαισθησία, προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας, από όποια θέση κι αν υπηρετεί.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.