Επίσκεψη πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στην περιοχή των Καραγιαννίων, τη Λυγερή, την Καλαμιά, τη Μεταμόρφωση καταλήγοντας στο Βατερό. Διαπιστώνουμε πως στο 2019 υπάρχουν ακόμη κοινότητες στην Κοζάνη χωρίς δίκτυο αποχέτευσης ή θέρμανσης.

Σχεδιάζουμε και επενδύουμε σε έργα υποδομής και δίκτυα αποχέτευσης ενώ προτεραιότητά μας να αναπτύξουμε μικρά έργα τηλεθέρμανσης με χρήση βιομάζας και ενεργειακής εξοικονόμησης έτσι ώστε να μειώσουμε το κόστος θέρμανσης των δημοτών.

Διερευνούμε επίσης την δημιουργία ενός περιμετρικού δρόμου που θα παρακάμπτει το Βατερό και θα ενώνει την δυτική έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ με το Πανεπιστήμιο. Στην προέκτασή του θα διέρχεται την Αιανής, την οποία σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως περιμετρικός δρόμος που θα συνεχίζει από τις γραμμές του ΟΣΕ και θα καταλήγει στην νοτιοανατολική είσοδο της Κοζάνης, αποφορτίζοντας την Γκέρτσου και διευκολύνοντας την πρόσβαση των οχημάτων προερχόμενων από Σιάτιστα (Γιάννενα- Καστοριά) με κατεύθυνση τα Σέρβια (Λάρισα- Αθήνα).

Επενδύουμε σε ενεργειακά έργα, σε έργα αγροτικής υποδομής και δίκτυα αποχέτευσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας