Επίσκεψη του συνδυασμού «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ε. Σημανδράκου, στην περιοχή των Καραγιαννίων, τη Λυγερή, την Καλαμιά, τη Μεταμόρφωση και το Βατερό (Φωτογραφίες)

10 Μαΐου 2019
12:57
Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στην περιοχή των Καραγιαννίων, τη Λυγερή, την Καλαμιά, τη Μεταμόρφωση καταλήγοντας στο Βατερό. Διαπιστώνουμε πως στο 2019 υπάρχουν ακόμη κοινότητες στην Κοζάνη χωρίς δίκτυο αποχέτευσης ή θέρμανσης.

Σχεδιάζουμε και επενδύουμε σε έργα υποδομής και δίκτυα αποχέτευσης ενώ προτεραιότητά μας να αναπτύξουμε μικρά έργα τηλεθέρμανσης με χρήση βιομάζας και ενεργειακής εξοικονόμησης έτσι ώστε να μειώσουμε το κόστος θέρμανσης των δημοτών.

Διερευνούμε επίσης την δημιουργία ενός περιμετρικού δρόμου που θα παρακάμπτει το Βατερό και θα ενώνει την δυτική έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ με το Πανεπιστήμιο. Στην προέκτασή του θα διέρχεται την Αιανής, την οποία σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως περιμετρικός δρόμος που θα συνεχίζει από τις γραμμές του ΟΣΕ και θα καταλήγει στην νοτιοανατολική είσοδο της Κοζάνης, αποφορτίζοντας την Γκέρτσου και διευκολύνοντας την πρόσβαση των οχημάτων προερχόμενων από Σιάτιστα (Γιάννενα- Καστοριά) με κατεύθυνση τα Σέρβια (Λάρισα- Αθήνα).

Επενδύουμε σε ενεργειακά έργα, σε έργα αγροτικής υποδομής και δίκτυα αποχέτευσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.