Συντοπίτες μου..
Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία, της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Οι περισσότεροι υποψήφιοι σύμβουλοι, είτε του Α’ είτε του Β΄ βαθμού κάνουν τον προεκλογικό τους ‘αγώνα’ και ενημερώνουν για την υποψηφιότητά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, τεκμηριώνοντας τους λόγους που έκαστος καλείται να πρεσβεύσει στη θέση που διεκδικεί.
Είθισται δυστυχώς, κάποιοι υποψήφιοι, στις εκλογικές αναμετρήσεις να “κουράζουν” τον κόσμο, με αποτέλεσμα άξιοι αλλά και ικανοί άνθρ
ωποι, που έχουν να προσφέρουν στον τόπο τους, να ευνουχίζονται και να φοβούνται να πλησιάσουν τον κόσμο, ώστε να καταθέσουν τα οράματά τους, να ανταλλάξουν τις απόψεις τους, αλλά και να απαντήσουν στους προβληματισμούς των κατοίκων του τόπου μας. 
Το γεγονός αυτό δεν πρέπει όμως να πτοεί κανέναν, για τον λόγο ότι η δυναμική παρουσία στην πολιτική σκηνή πρέπει να επιζητείται, να επικροτείται και όχι να χλευάζεται!
Το αύριο που θα προκύψει από τον “Κλεισθένη” έχει στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση του πολίτη και της περιοχής μας και όχι την “πολιτική καρέκλα”. Συνεπώς, οι υποψήφιοι καλούνται να διέπονται κυρίως από ειλικρίνεια, διαφάνεια, καλοπροαίρετη διάθεση επικοινωνίας και συνεργασίας, παιδεία και από αρετές, με μόνο αποδέκτη τον πολίτη και την εύλογη αλλά και εύρωστη βιωσιμότητά του στον τόπο μας.

Δηλώνω την παρουσία μου δυναμικά, χρωματισμένη με σθένος και όχι με χρώμα, με διάθεση και όρεξη συνεργασίας και προσφοράς.

Ζητάω την στήριξή σας, να δώσουμε μαζί τον αγώνα μας για την ευρωστία της περιοχής μας, για το παρόν και το αύριο των παιδιών μας, εν καιρώ κρίσης, με τα τόσα κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας.
Σας ευχαριστώ.

Τασιούλα Ν. Κωνσταντία
Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.,
MSc

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας Π.Ε. Κοζάνης

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Κοζάνη, κόρη του Νικολάου και της Βασιλικής και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, του Νικολάου και της Δήμητρας, του Αντωνίου.
Είμαι υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επαγγέλλομαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και κατέχω 2 μεταπτυχιακούς τίτλους, στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής» και στη «Μηχατρονική».
Συνεχίζω εκ νέου να βρίσκομαι στα θρανία, με όρεξη για μάθηση και φοιτώ στο τμήμα «Μηχανικών Περιβάλλοντος» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ‘γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος’, (Σόλων ο Αθηναίος, 640 π.χ.).
Κατέχω την Παιδαγωγική Κατάρτιση Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), είμαι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) και τέλος κατέχω και πτυχίο καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, του University of Cambridge.
Από το 2014 έως και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΠΤΥ.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ. Δυτ. Μακεδονίας (Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Δυτ. Μακεδονίας).
Στο παρελθόν διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Επαγγελματικής και Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) καθώς και μέλος της Επιτροπής Ε.Υ.Α.Ε. (Επιτροπή Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία) του Δήμου Κοζάνης, όπως και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο ΕΠΑΛ της Κοζάνης.