Συγκεντρώσεις – ομιλίες των ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

10 Μαΐου 2019
14:50
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης οι ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών στις 26 Μαΐου, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω συγκεντρώσεις-ομιλίες :

Σάββατο 11/5

στο Ξινό Νερό της Φλώρινας, στο Καφενείο του Σαμαρά, στις 11 πμ, θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας,υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Κυριακή 12/5

Στις 7 μμ, στην πλατεία Μακεδονομάχων Καστοριάς θα γίνει συγκέντρωση όπου θα μιλήσουν, ο Ελισσαίος Βαγενάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα κάνουν παρεμβάσεις ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας ,υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Τίγκας Γιώργος στέλεχος του κόμματος , υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Δεσκάτης Γρεβενών θα μιλήσουν σε συγκέντρωση, ο Θανάσης Χαστάς Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Σάββατο 18/5

Στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας , στις 7 μμ, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Αντωνία Χόλμπα, στέλεχος του κόμματος , υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Κυριακή 19/5

Στις 7 μμ στον πεζόδρομο Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής και ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις 8μμ στην κεντρική πλατεία Φλώρινας θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και η Μιμίκα Ναλπαντίδου στέλεχος του κόμματος, υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας.

10/5/2019

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.