Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» και τον ΦΩΤΗ ΚΕΧΑΓΙΑ, η Κατερίνα Βασιλείου κι ο Λεωνίδας Τρίγκας.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι πτυχιούχος Αμερικάνικης και Ευρωπαικής Σχολής Personal & Group Trainer, καθώς επίσης και Σύμβουλος Υγείας.

Πρωταθλητής Ελλάδος «MISTER HELLAS 2017» σε 2 κατηγορίες στο Natural Bodybuilding, Men΄s PhysiqueClassic Physique 2017 Mister Hellas 2017 INBA κατακτώντας την 1η θέση και στις δύο κατηγορίες.

Πρωταθλητής στο 1ο Mεσογειακό Πρωτάθλημα 2017 1st King and Queen Natural Body Building ΙΝΒΑ, κατακτώντας την 3η θέση.

Εναλλακτικός Θεραπευτής με εξειδίκευση στη βιοθεραπεία και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών.

Απόφοιτος σχολής Graphic Designer και Επεξεργασίας Τηλεοπτικού Υλικού.

Brand Ambassador στην Ελλαδα και το εξωτερικό, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Διαμαντιών ( ΑJEDIAM) με έδρα την Aντβέρσα του Βελγίου.

Mέλος του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας και της Ακαδημίας Χαρισματικότητας Ελλάδος.

Μέλος της Global Gandhi Family του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, για την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας και της Παγκόσμιας Ειρήνης .

Δεν του αρέσει που τα πράγματα, έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους και αυτό συνεχίζετε, παρότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι είναι λάθος.

Θέλει να αλλάξει το «status quo» (λατινική φράση που σημαίνει την υπάρχουσα κατάσταση των πραγμάτων, ιδιαίτερα όσον αφορά κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα) της Ελλάδος ξεκινώντας από το Δήμο Κοζάνης, κάνοντας τον έναν πιο όμορφο και ανθρώπινο τόπο και να βοηθήσει τους ανθρώπους της να κατανοήσουν ποια είναι τα ανώτερα ιδανικά.

Αγαπάει την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, τη συμπαράσταση στους αδύναμους, την ευγένεια και την αγάπη.

Σαν πρώτη του φορά ως υποψήφιος σύμβουλος στις Αυτοδιοικητικές Τοπικές Εκλογες χωρίς κάποια εμπειρία, θεωρεί ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι, συμμετέχοντας στα κοινά και όχι απλά να υπάρχουμε ως μια οντότητα μέσα στον Δήμο.

Θα πρέπει όμως να κάνουμε τη σωστή επιλογή ατόμων, για να δώσουμε την υποστήριξη και την ψήφο μας, αποδεχόμενοι και επιδιώκοντας την «ύπαρξη» ,έναντι της «μη ύπαρξης» , μιας και το τίμημα της «μη ύπαρξης» τελικά θα μπορούσε να είναι πολυ πιο βαρύ από της «ύπαρξης» και σίγουρα επικίνδυνο !

Όλα τα θετικά αναγνώρισε στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δημάρχου κ.Φώτη Κεχαγιά και σας προτρέπει να ψηφίσετε το συνδυασμό του, διότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τον χαρακτηρίζει η αποτελεσματικότητα ώστε να μπορέσει να χτίσει το μέλλον σε στέρεες βάσεις για μας, αλλα και για τις επερχόμενες γενεές στο Δήμο Κοζάνης!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κοζάνη.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ολιστική Ιατρική Αισθητική και τις Εναλλακτικές θεραπείες στις Η.Π.Α και στην Αθήνα.

Διατηρούσε επι 20ετία το δικό της Wellness Center «Βeverly Hills».

Eίναι απόφοιτος σχολής Δημοσιογραφίας και ασχολήθηκε με τα ΜΜΕ για πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά κανάλια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , με την πολύ επιτυχημένη εκπομπη << Libro D Oro >> καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε τοπική εφημερίδα για θέματα υγείας.

Ξεχώρησε για την πολυπραγμοσύνη της και το είδος της εκπομπής της και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες Influencers, όπου η συνέντευξη και η βράβευσή της έγινε απο το Αμερικάνικο περιοδικό The Global Townhall , ανάμεσα στις πιο γνωστές προσωπικότητες παγκοσμίως.

Έχει τελειώσει τις σπουδές της στο τμήμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Διοίκησης Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις Δημόσιες Σχέσεις και ως σύμβουλος επενδύσεων, σε μία απο τις μεγαλύτερες εταιρίες Διαμαντιών στην Αντβέρσα του Βελγίου και Επενδυτικού Χρυσού στο Ντουμπάι, καθώς και Ελληνικών εταιριών στο εξωτερικό και ειδικά στα Αραβικά Εμιράτα , το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής .

Ambassadress της Ελλάδος στο περιοδικό Call of Culture των Ηνωμένων Εθνών ,όπου γράφει και προωθεί την Ελληνική κουλτούρα και υπεύθυνη του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στη Δυτική Μακεδονία .

Πιστεύει ότι η ενασχόληση με τα κοινα έχοντας λάβει μέρος αρκετές φορές και η ένταξη στο στελεχιακό δυναμικό του πολιτικού μας συστήματος, είναι μια σοβαρή δύσκολη υπόθεση, που προϋποθέτει εμπειρία, πολύ χρόνο και δεν είναι χόμπυ για αργόσχολους.

Πέραν αυτού χρειάζονται ακέραιοι άνθρωποι που οφείλουν να λειτουργούν με αρχές αξίες και τιμή.

Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι το υπόδειγμα και το πρότυπο του πολίτη για να τον βλέπουν με εμπιστοσύνη οι άνθρωποι και κυρίως αυτοί που έχουν ανάγκη. Για να μπορέσει ο τόπος να οδηγηθεί στην προκοπή και την ευημερία !

Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο ,αποφάσισα να είμαι υποψήφια στο Συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ.Φώτη Κεχαγιά ,διότι καλύπτει όλα όσα προανέφερα !