Δέσμευση Γκερεχτέ για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου και τη λειτουργία του Γηροκομείου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιοχής (Φωτογραφίες)

11 Μαΐου 2019
16:35
Κανένα σχόλιο

Παρουσία πολιτών από όλη της Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ.

Ο κόσμος επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά στην προεκλογική περίοδο τη στήριξη στο συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου, στην ομιλία του να δεσμεύεται πως η πορεία διαλόγου που έχει ξεκινήσει από τα χωριά της περιοχής θα συνεχιστεί: «Για εμάς δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό χωριό. Δεν μετράμε 5, 10 ή 100 κατοίκους. Για εμάς υπάρχουν άνθρωποι, όπου και αν βρίσκονται, υπάρχει το Βόιο».

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, σημειώνοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτη η συνέχιση λειτουργίας του, με τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του, ενώ όρισε ως μεγάλη προτεραιότητα της δικής του δημοτικής αρχής την έναρξη λειτουργίας του Γηροκομείου Τσοτυλίου.

Τέλος, παρουσίασε του υποψηφίους της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα, αλλά και για το ήθος που δείχνουν τόσο απέναντι στους πολίτες, όσο και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.