Στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση

12 Μαΐου 2019
11:02
Κανένα σχόλιο

 

Στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/κης.

Το Περίπτερο της Παρέμβασης, που περιείχε τεύχη και εκδόσεις του περιοδικού, επισκέφθηκαν άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες της Έκθεσης βιβλίου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης βιβλίου, η Παρέμβαση πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση–συζήτηση με θέμα: «35 χρόνια Δονκιχωτισμοί επί χάρτου. Η Παρέμβαση, ο Δον Κιχώτης κι ο Θερβάντες». Ομιλητές ήταν οι: Βασίλης Καραγιάννης, Εκδότης–Συγγραφέας, Μάκης Καραγιάννης, Πεζογράφος, Δήμητρα Καραγιάννη, Συνεκδότρια–Συγγραφέας, Άννα Κουστινούδη, Κριτικός λογοτεχνίας, Άννα Μαμάτσιου, Φιλόλογος. Στην ανάγνωση ήταν ο Νίκος Κουρού, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, ο οποίος επιμελήθηκε και βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης, διάβασαν ποιήτριες ποιήματά τους, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.