Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» του Χρ. Ζευκλή

12 Μαΐου 2019
19:51
Κανένα σχόλιο

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» του Χρ. Ζευκλή.

ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Η Γκοτζαμάνη Σταυρούλα, γεννήθηκε το 1955 και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Γκοτζαμάνη, από την Αγία Σωτήρα Βοϊου, και έχει αποκτήσει δύο γιους. Είναι απόφοιτος λυκείου. Ασχολείται επί σειρά ετών στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, στον χώρο της Υγείας στην Βιοϊατρική Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Βοϊακής Εστίας

ΣΙΕΜΟΣ ΚΩΝΣΤΝΑΝΤΙΝΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Γεννήθηκε το1959, στο χωριό Πυλωρί που εντάσσεται στο δημοτικό διαμέρισμα Νεάπολης Βοίου. Είναι έγγαμος. Η κύρια ενασχόληση του είναι η παραγωγή γεωργικών προϊόντων.

Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Τσοτυλίου. Επίσης διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΣ Βοίου. Συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος και μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομάδας Καπνού Βοίου- Καστοριάς. Ασχολήθηκε ως Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πυλωρίου και τα τελευταία χρόνια διατελεί χρέη Προέδρου στην Τοπική Κοινότητα Πυλωρίου.

ΦΟΥΡΓΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ονομάζομαι Στέργιος Φουργκατσιωτης και γεννήθηκα το 1994 στη Νεάπολη, όπου ζω και εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Από μικρό παιδί δραστηριοποιούμαι με τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας στον κλάδο της ζωικής παραγωγής. Από το 2013 διατηρώ δίκη μου κτηνοτροφική μονάδα με αιγοπρόβατα. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον υποψήφιο δήμαρχο Ζευκλή Χρήστο και τον συνδυασμό του Δύναμη Επανεκκίνησης, διότι αγαπώ τον τόπο μου και έμαθα να έχω βαθιά πίστη στις αξίες της δημοκρατίας. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά με προέτρεψε να θέλω να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές ώστε να μπορέσω να βοηθήσω έμπρακτα τον τόπο μου με κάθε δυνατό τρόπο. Στηρίζοντας έτσι, και τους νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να παραμείνουν στον τόπο μας, όπως έκανα κι εγώ. Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας από πρώτο χέρι, στόχος μου είναι να βοηθήσω στην δημιουργία μια κοινωνίας καλύτερης για τους πολίτες της

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Γεννημένη το 1991, ζω και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο συνεργείο IPX SERVICE στο Μικροκάστρο. Η ενασχόληση με συλλόγους του χωριού μου και η εθελοντική συμμετοχή σε εκδηλώσεις τους με έκανε να “κολλήσω” το μικρόβιο της συμμετοχής στα κοινά. Η όρεξη για δουλειά, η ανιδιοτελής προσφορά και τέλος η αγάπη για την ευθύνη, είναι τα εργαλεία τα οποία θέτω στην διάθεση του Χρήστου Ζευκλή που με τίμησε με την πρόταση του για συμμετοχή στον συνδυασμό Δύναμη Επανεκκίνησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.