Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Αλιάκμονα, Δρυόβουνο, Πελεκάνο και Σισάνι: «Η λύση στο αρδευτικό, είναι η απόδειξη για το ποιος γνωρίζει και έχει τον τρόπο…»

13 Μαΐου 2019
11:22

 

Σε Αλιάκμονα, Δρυόβουνο, Πελεκάνο και Σισάνι βρέθηκε χθες, ο Λάζαρος Γκερεχτές και ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις υποδομές των χωριών τους, ενώ ανέπτυξε και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία.

Στην ομιλία του στο Σισάνι, ο Λάζαρος Γκερεχτές, κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν με γνώμονα την αποτελεσματικότητα του κάθε συνδυασμού και όχι με βάση τις προεκλογικές υποσχέσεις: «Είναι δεδομένο πως όλοι θα σας πουν ότι, τα προβλήματα θα λυθούν. Το θέμα είναι ποιος έχει τον τρόπο και ποιος έχει αποδείξει πως μπορεί να τα λύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας και το παράδειγμα της ολοκλήρωσης του αρδευτικού Σισανίου, το οποίο ο ίδιος χειρίστηκε προσωπικά.

Ένα σχόλιο

  • Κύριε Γκερεχτέ μπορείτε να μας πείτε πότε υπογράφτηκε η έγκριση του αρδευτικού και από ποιόν? Εσείς με ποια ιδιότητα το χειριστήκατε προσωπικά? γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί πολλοί <> σαν του λόγου σας,για το αρδευτικό του Σισανίου . Ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.